پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۳۱ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تاثیر کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و کیفیت سیب‌زمینی حاصل از بذر حقیقیهادی نصر آبادیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۲تأثیر سه محلول¬ غذایی همراه باهوادهی و بدون هوادهی روی عملکرد و کیفیت کاهوی پرورش یافته به‌صورت شناورفاطمه فیضیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۳تأثیر سه محلول غذایی روی رشد و عملکرد اسفناج در سیستم کراتکیحوریه حسام زادهکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۴مطالعه سیب زمینی های زراعی و برخی گونه‌های خویشاوند وحشی واجد ژنوم های A و B با استفاده از نشانگرهای مولکولی SSR و ISSR و ارزیابی¬های مورفولوژیکیموسی ترابی گیگلودکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)
۵تاثیر افزودن مکمل های غذایی و استفاده از خاک پوششی در بستر کاشت بر عملکرد و کیفیت قارچ خوراکی صدفی فلوریدازهرا اسلامی نژادکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۶ارزیابی امکان ارتقاء تحمل به خشکی هندوانه (Citrullus lanatus Thunb) با پیوند بر روی توده¬های هندوانه دیم و بذری ایرانیعلی پارسافردکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)
۷ارزیابی تحمل به تنش گرما و کمبود آب در چند رقم و کلون پیشرفته سیب¬زمینی در شرایط درون شیشه¬ایفرنوش جعفریدکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)
۸اثر تنش خشکی و محلول پاشی اسید سالسیلیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمی گیاه کدوی طبیحسین ربی انگورانیدکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)
۹ارزیابی قابلیت ترکیب و پتانسل تولید بذر حقیقی تعدادی از ارقام و کلونهای پیشرفته سیب زمینیبهرام دهدار مسجدلودکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۰مطالعه انتقال و احتمال تاثیر کروموزوم فرعی بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی تره ایرانیحسن مهدوی کیادکتریاستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۱ارزیابی عملکرد و برخی خصوصیات غده در شش خانواده از بذر حقیقی سیب زمینیمژگان عزیزیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۲ارزیابی تأثیر هیدروژن پراکسید و اسید جیبرلیک بر شکستن رکود و رشد پیازچه‌های بذر زاد موسیرمهران اقیانوسیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۳ارزیابی تاثیر سه محلول غذایی مختلف در دو سیستم کشت هیدروپونیک بر برخی شاخص-های رشدی ریحان (Ocimium bassilicum L.)علی رهنمونکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۴تاثیر نسبت‌های مختلف آمونیوم به نیترات محلول غذایی بر عملکرد و برخی صفات سه نوع کاهو در کشت شناورسحر حنفیکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۵تاثیر سه محلول غذایی مختلف بر تولید مینی تیوبر دو رقم سیب زمینیحسن رسول عبدالله منگوریکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۶تاثیر دو محلول غذایی روی عملکرد و کیفیت گوجه فرنگی‌های پرورش یافته در سیستم هیدروپونیکزهرا دادشیان سرایکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۷تاثیر پیوند بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی رشد یافته در گلخانهفهیمه باقری صابرکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۸تاثیر دوپایه سیب زمینی روی رشد وعملکرد محصول گوجه فرنگیعباس احمد نژادکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۱۹تأثیر چهارنوع محلول¬ غذایی روی رشد ، عملکرد و برخی خصوصیات کیفی فلفل در کشت هیدروپونیکرعنا احبی مایانکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)
۲۰مطالعه میوز در چند گونه دیپلوئید از سولانوم¬های غده¬دارگیتی دولتخواهکارشناسی ارشداستاد راهنما(تنظیم نشده)