۱ | تاثیر کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و کیفیت سیبزمینی حاصل از بذر حقیقی | هادی نصر آبادی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۲ | تأثیر سه محلول¬ غذایی همراه باهوادهی و بدون هوادهی روی عملکرد و کیفیت کاهوی پرورش یافته بهصورت شناور | فاطمه فیضی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۳ | تأثیر سه محلول غذایی روی رشد و عملکرد اسفناج در سیستم کراتکی | حوریه حسام زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۴ | مطالعه سیب زمینی های زراعی و برخی گونههای خویشاوند وحشی واجد ژنوم های A و B با استفاده از نشانگرهای مولکولی SSR و ISSR و ارزیابی¬های مورفولوژیکی | موسی ترابی گیگلو | دکتری | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۵ | تاثیر افزودن مکمل های غذایی و استفاده از خاک پوششی در بستر کاشت بر عملکرد و کیفیت قارچ خوراکی صدفی فلوریدا | زهرا اسلامی نژاد | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۶ | ارزیابی امکان ارتقاء تحمل به خشکی هندوانه (Citrullus lanatus Thunb) با پیوند بر روی توده¬های هندوانه دیم و بذری ایرانی | علی پارسافر | دکتری | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۷ | ارزیابی تحمل به تنش گرما و کمبود آب در چند رقم و کلون پیشرفته سیب¬زمینی در شرایط درون شیشه¬ای | فرنوش جعفری | دکتری | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۸ | اثر تنش خشکی و محلول پاشی اسید سالسیلیک بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمی گیاه کدوی طبی | حسین ربی انگورانی | دکتری | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۹ | ارزیابی قابلیت ترکیب و پتانسل تولید بذر حقیقی تعدادی از ارقام و کلونهای پیشرفته سیب زمینی | بهرام دهدار مسجدلو | دکتری | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۰ | مطالعه انتقال و احتمال تاثیر کروموزوم فرعی بر رشد و برخی خصوصیات فیزیولوژیکی تره ایرانی | حسن مهدوی کیا | دکتری | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۱ | ارزیابی عملکرد و برخی خصوصیات غده در شش خانواده از بذر حقیقی سیب زمینی | مژگان عزیزی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۲ | ارزیابی تأثیر هیدروژن پراکسید و اسید جیبرلیک بر شکستن رکود و رشد پیازچههای بذر زاد موسیر | مهران اقیانوسی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۳ | ارزیابی تاثیر سه محلول غذایی مختلف در دو سیستم کشت هیدروپونیک بر برخی شاخص-های رشدی ریحان (Ocimium bassilicum L.) | علی رهنمون | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۴ | تاثیر نسبتهای مختلف آمونیوم به نیترات محلول غذایی بر عملکرد و برخی صفات سه نوع کاهو در کشت شناور | سحر حنفی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۵ | تاثیر سه محلول غذایی مختلف بر تولید مینی تیوبر دو رقم سیب زمینی | حسن رسول عبدالله منگوری | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۶ | تاثیر دو محلول غذایی روی عملکرد و کیفیت گوجه فرنگیهای پرورش یافته در سیستم هیدروپونیک | زهرا دادشیان سرای | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۷ | تاثیر پیوند بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه گوجه فرنگی رشد یافته در گلخانه | فهیمه باقری صابر | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۸ | تاثیر دوپایه سیب زمینی روی رشد وعملکرد محصول گوجه فرنگی | عباس احمد نژاد | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۱۹ | تأثیر چهارنوع محلول¬ غذایی روی رشد ، عملکرد و برخی خصوصیات کیفی فلفل در کشت هیدروپونیک | رعنا احبی مایان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |
۲۰ | مطالعه میوز در چند گونه دیپلوئید از سولانوم¬های غده¬دار | گیتی دولتخواه | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | | (تنظیم نشده) |