کتاب‌ها

نمایش 1 تا 7 مورد از کل 7 موارد

آنزیم های غذایی:تولید صنعتی و کاربردها

آنزیم های غذایی:تولید صنعتی و کاربردها

ناشر : انتشارات دانشگاه تبریز

تاریخ انتشار : مهر ۱۴۰۴

علوم و فناوری شکلات

علوم و فناوری شکلات

ناشر : انتشارات دانشگاه تبریز

دانش و فناوری شربت های گلوکز

دانش و فناوری شربت های گلوکز

ناشر : انتشارات دانشگاه تبریز

تکنولوژی فرآورده های غلات (جلد ۱ و ۲)

تکنولوژی فرآورده های غلات (جلد ۱ و ۲)

ناشر : انتشارات دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تکنولوژی فرآورده های ماکارونی

تکنولوژی فرآورده های ماکارونی

ناشر : انتشارات عمیدی

تکنولوژی بیسکویت، کوکی و کراکر (جلد ۱ و ۲)

تکنولوژی بیسکویت، کوکی و کراکر (جلد ۱ و ۲)

ناشر : انتشارات نوپردازان - عمیدی