سیدهادی پیغمبردوست
سوابق تحصیلی
مقطع تحصیلی | سال اخذ مدرک | رشته و گرایش تحصیلی | دانشگاه |
---|---|---|---|
کارشناسی | ۱۳۷۳ | علوم و مهندسی صنایع غذایی | دانشگاه تبریز |
کارشناسی ارشد | ۱۳۷۵ | علوم و مهندسی صنایع غذایی | دانشگاه تربیت مدرس |
دکترای تخصصی | ۲۰۰۴ | مهندسی فرایندهای غذایی | Wageningen University |
فوق دكتری | ۲۰۰۶ | مهندسی فرایندهای غذایی | Wageningen University |
اطلاعات استخدامی
محل خدمت | عنوان سمت | نوع استخدام | نوع همکاری | پایه |
---|---|---|---|---|
دانشکده کشاورزی | عضو هیأت علمی | رسمی قطعی | تمام وقت | ۳۲ |
سوابق اجرایی
معاون گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی (90-1388)
مدیر گروه آموزشی علوم و مهندسی صنایع غذایی (91-1389)
مشاور انجمن علمی دانشجویی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی (91-1390)
مسئول راه اندازی و سرپرست کارگاه تکنولوژی غلات (خلعت پوشان) (1393-1387)
مسئول راه اندازی و سرپرست آزمایشگاه تکنولوژی فراورده های قنادی (از 1393 تا کنون)
1373- رتبه اول دانش آموختگان دوره کارشناسی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تبریز
1375- رتبه اول دانش آموختگان دوره کارشناسی ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تربیت مدرس
1384 - رتبه ممتاز (Distinguished) دانش آموختگان دوره دکتری تخصصی دانشگاه Wageningen هلند
1388- پژوهشگر برگزیده چهارم دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
1391- پژوهشگر برگزیده سوم دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
1393- پژوهشگر برگزیده چهارم دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
1398- پژوهشگر برگزیده اول دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز - پژوهشگر برگزیده گروه عمده علمی کشاورزی و دامپزشکی - پژوهشگر برگزیده استانی
1400- پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان (بازه یکساله)
1401- پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان (بازه یکساله)
1402- پژوهشگر برگزیده اول دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
1402- پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان (بازه یکساله)
1403- پژوهشگر پراستناد یک درصد برتر جهان (بازه یکساله)
تکنولوژی فراورده های غلات
تکنولوژی فراورده های قنادی وشکلات سازی
تکنولوژی های پیشرفته صنایع غذایی
شیمی کربوهیدرات های غذایی
جداسازی های پیشرفته در صنایع غذایی
خواص شیمیایی و عملکردی مواد غذایی
1391-95: عضو هیات تحریریه نشریه پژوهشهای صنایع غذایی
1399- تاکنون: عضو هیات تحریریه نشریه تحقیقات مهندسی صنایع غذایی
تکنولوژی مواد غذایی
تکنولوژی فراورده های غلات
تکنولوژی شکلات و فراورده های قنادی