| نویسندگان | van der Goot AJ- Peighambardoust SH- Akkermans C- van Osten-Manski J |
|---|---|
| نشریه | Food Biophysics |
| شماره صفحات | 120-125 |
| شماره مجلد | 3 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2008 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | آلمان |
چکیده مقاله
| نویسندگان | van der Goot AJ- Peighambardoust SH- Akkermans C- van Osten-Manski J |
|---|---|
| نشریه | Food Biophysics |
| شماره صفحات | 120-125 |
| شماره مجلد | 3 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2008 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | آلمان |