نویسندگان | van der Goot AJ- Peighambardoust SH- Akkermans C- van Osten-Manski J |
---|---|
نشریه | Food Biophysics |
شماره صفحات | 120-125 |
شماره مجلد | 3 |
نوع مقاله | Full Paper |
تاریخ انتشار | 2008 |
رتبه نشریه | ISI |
نوع نشریه | چاپی |
کشور محل چاپ | آلمان |
چکیده مقاله
نویسندگان | van der Goot AJ- Peighambardoust SH- Akkermans C- van Osten-Manski J |
---|---|
نشریه | Food Biophysics |
شماره صفحات | 120-125 |
شماره مجلد | 3 |
نوع مقاله | Full Paper |
تاریخ انتشار | 2008 |
رتبه نشریه | ISI |
نوع نشریه | چاپی |
کشور محل چاپ | آلمان |