| نویسندگان | Peighambardoust SH- Hamer RJ- Boom RM- van der Goot AJ |
|---|---|
| نشریه | Journal of Cereal Science |
| شماره صفحات | 327-338 |
| شماره مجلد | 48 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2008 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | هلند |
| نمایه نشریه | Q1 |
چکیده مقاله
| نویسندگان | Peighambardoust SH- Hamer RJ- Boom RM- van der Goot AJ |
|---|---|
| نشریه | Journal of Cereal Science |
| شماره صفحات | 327-338 |
| شماره مجلد | 48 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2008 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | هلند |
| نمایه نشریه | Q1 |