| نویسندگان | Rasoul Niknam, Babak Ghanbarzadeh, Ali Ayaseh |
|---|---|
| نشریه | Journal of food science and technology |
| نوع مقاله | Original Research |
| تاریخ انتشار | ۲۰۱۹-۱۰-۱ |
| رتبه نشریه | علمی - پژوهشی |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |
چکیده مقاله
| نویسندگان | Rasoul Niknam, Babak Ghanbarzadeh, Ali Ayaseh |
|---|---|
| نشریه | Journal of food science and technology |
| نوع مقاله | Original Research |
| تاریخ انتشار | ۲۰۱۹-۱۰-۱ |
| رتبه نشریه | علمی - پژوهشی |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایران |