پایان‌نامه‌ها

نمایش ۱ تا ۲۰ مورد از کل ۲۴ مورد.
#عنواننام نویسنده (دانشجو)مقطع تحصیلیسمت استاد در پایان‌نامهمحل دفاعتاریخ دفاع
  
۱تاثیر ملاتونین بر صفات رشد، عملکرد، جذب برخی عناصر و صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیکلیلا افشارنیاکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۸ بهمن ۱۴۰۲
۲تاثیر روش استفاده از باکتری‌های محرک رشد در رشد، عملکرد و جذب عناصر در کاهوی فرانسوی در شرایط آبکشتاصغر اکبرزادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۶ بهمن ۱۴۰۲
۳تاثیر غلظت محلول غذایی و باکتری‌های محرک رشد بر رشد، عملکرد و جذب برخی عناصر کاهو در کشت هیدروپونیکمحمدرضا شفاعت نظرلوکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۱ بهمن ۱۴۰۲
۴تاثیر گونه های مختلف قارچ های میکوریزای آربسکولار و سطوح فسفر بر رشد، تغذیه مواد معدنی و عملکرد میوه گوجه فرنگیرضا باعزم هرابکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۵ شهریور ۱۴۰۱
۵تاثیر نوع بستر کشت بر صفات رشد و عملکرددو رقم کاهو در کشت هیدروپونیکمعصومه مردمیانکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۲۰ شهریور ۱۴۰۰
۶اثر کاربرد جدایه هایی مختلف باکتریهای محرک رشد بر رشد و عملکرد دو رقم اسفناجداود توکلیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۲۰ شهریور ۱۴۰۰
۷اثرات غلظت محلول غذایی و شوری NaClبر رشد، برخی شاخص‌های فیزیولوژیکی و محتوای اسانس گیاه نعناع فلفلیویدا دامغانیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۸ شهریور ۱۴۰۰
۸تاثیر غلظت های مختلف منیزیم بر رشد، عملکرد و کیفیت خیار گلخانه ای در شرایط آبکشتسهیلا کربلائی رسولی تیمورلوییکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۹ شهریور ۱۳۹۹
۹أثیر پایه و تنش کمبود آب بر رشد، عملکرد و کارآیی مصرف آب خیارگلخانه‌ایسعید بهره ورکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۲ شهریور ۱۳۹۹
۱۰اثر دو پایه تجاری و تلقیح با دو گونه قارچ میکوریز بر رشد و عملکرد خیار گلخانه ایاصغر مارزی زادهکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۴ بهمن ۱۳۹۸
۱۱اثر تلقیح با دو گونه قارچ میکوریز و شبه میکوریز بر رشد، جذب عناصر غذایی و تولید اسانس گشنیز در کشت گلدانیعلی لطف الهی مرکیدکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۲ شهریور ۱۳۹۸
۱۲اثر نانوکیتوسان مغناطیسی بر عملکرد، خصوصیات رشد و کیفی خیار گلخانه¬ای پیمحمد احمدیدکتریاستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۰ شهریور ۱۳۹۸
۱۳اثیر سلنیوم و سدیم نیترو پروساید بر رشد، عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سیررزیتا خادمی استانهدکتریاستاد راهنمادانشگاه تبریز۲۳ بهمن ۱۳۹۷
۱۴اثیر تراکم های مختلف پیاز خوراکی و شنبلیله بر عملکرد پیاز و شنبلیله در کشت های خالص و مخلوططاهره مقبلی هنزاییدکتریاستاد راهنما۲۰ بهمن ۱۳۹۷
۱۵بررسی اثر پلاسمای غیر حرراتی هوا بر خواص فیزیکی و شیمیایی آب آبیاریزهرا محمدیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۶ بهمن ۱۳۹۷
۱۶تاثیر استفاده از اسید جیبرلیکGA۳ بر عملکرد و سایر صفات اندام بارده قارچ دکمه ای در مقیاس صنعتیسهیل عقیلیکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۶ بهمن ۱۳۹۷
۱۷اثیر کودهای زیستی حاوی باکتریهای محرک رشد بر رشد، عملکرد اسانس، خواص آنتی اکسیدانی و صفات فیزیولوژیکی ریحان تحت تنش کمبود آبشهناز فتحیدکتریاستاد راهنمادانشگاه تبریز۲۲ شهریور ۱۳۹۷
۱۸پاسخ های مورفولوژیکی ، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی توده های خربزه و طالبی ایران(Cucumis melo L.)بهروز سرابیدکتریاستاد راهنمادانشگاه تبریز۲۰ شهریور ۱۳۹۷
۱۹تاثیر سه نوع کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد بر عملکرد و کیفیت بذر پیاز خوراکیزهرا دلیری رازیانکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۳ شهریور ۱۳۹۷
۲۰تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی کیفیت و عملکرد گیاه کرفسمهناز نامی گجنکارشناسی ارشداستاد راهنمادانشگاه تبریز۱۳ شهریور ۱۳۹۷