۱ | تاثیر ملاتونین بر صفات رشد، عملکرد، جذب برخی عناصر و صفات کیفی میوه گوجه فرنگی تحت تنش شوری در شرایط هیدروپونیک | لیلا افشارنیا | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۸ بهمن ۱۴۰۲ |
۲ | تاثیر روش استفاده از باکتریهای محرک رشد در رشد، عملکرد و جذب عناصر در کاهوی فرانسوی در شرایط آبکشت | اصغر اکبرزاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۶ بهمن ۱۴۰۲ |
۳ | تاثیر غلظت محلول غذایی و باکتریهای محرک رشد بر رشد، عملکرد و جذب برخی عناصر کاهو در کشت هیدروپونیک | محمدرضا شفاعت نظرلو | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۱ بهمن ۱۴۰۲ |
۴ | تاثیر گونه های مختلف قارچ های میکوریزای آربسکولار و سطوح فسفر بر رشد، تغذیه مواد معدنی و عملکرد میوه گوجه فرنگی | رضا باعزم هراب | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۵ شهریور ۱۴۰۱ |
۵ | تاثیر نوع بستر کشت بر صفات رشد و عملکرددو رقم کاهو در کشت هیدروپونیک | معصومه مردمیان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ |
۶ | اثر کاربرد جدایه هایی مختلف باکتریهای محرک رشد بر رشد و عملکرد دو رقم اسفناج | داود توکلی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ |
۷ | اثرات غلظت محلول غذایی و شوری NaClبر رشد، برخی شاخصهای فیزیولوژیکی و محتوای اسانس گیاه نعناع فلفلی | ویدا دامغانی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ |
۸ | تاثیر غلظت های مختلف منیزیم بر رشد، عملکرد و کیفیت خیار گلخانه ای در شرایط آبکشت | سهیلا کربلائی رسولی تیمورلویی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۹ شهریور ۱۳۹۹ |
۹ | أثیر پایه و تنش کمبود آب بر رشد، عملکرد و کارآیی مصرف آب خیارگلخانهای | سعید بهره ور | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ |
۱۰ | اثر دو پایه تجاری و تلقیح با دو گونه قارچ میکوریز بر رشد و عملکرد خیار گلخانه ای | اصغر مارزی زاده | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ |
۱۱ | اثر تلقیح با دو گونه قارچ میکوریز و شبه میکوریز بر رشد، جذب عناصر غذایی و تولید اسانس گشنیز در کشت گلدانی | علی لطف الهی مرکید | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۲ شهریور ۱۳۹۸ |
۱۲ | اثر نانوکیتوسان مغناطیسی بر عملکرد، خصوصیات رشد و کیفی خیار گلخانه¬ای پی | محمد احمدی | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۰ شهریور ۱۳۹۸ |
۱۳ | اثیر سلنیوم و سدیم نیترو پروساید بر رشد، عملکرد و برخی صفات فیزیولوژیک سیر | رزیتا خادمی استانه | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۲۳ بهمن ۱۳۹۷ |
۱۴ | اثیر تراکم های مختلف پیاز خوراکی و شنبلیله بر عملکرد پیاز و شنبلیله در کشت های خالص و مخلوط | طاهره مقبلی هنزایی | دکتری | استاد راهنما | | ۲۰ بهمن ۱۳۹۷ |
۱۵ | بررسی اثر پلاسمای غیر حرراتی هوا بر خواص فیزیکی و شیمیایی آب آبیاری | زهرا محمدی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ |
۱۶ | تاثیر استفاده از اسید جیبرلیکGA۳ بر عملکرد و سایر صفات اندام بارده قارچ دکمه ای در مقیاس صنعتی | سهیل عقیلی | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ |
۱۷ | اثیر کودهای زیستی حاوی باکتریهای محرک رشد بر رشد، عملکرد اسانس، خواص آنتی اکسیدانی و صفات فیزیولوژیکی ریحان تحت تنش کمبود آب | شهناز فتحی | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۲۲ شهریور ۱۳۹۷ |
۱۸ | پاسخ های مورفولوژیکی ، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی برخی توده های خربزه و طالبی ایران(Cucumis melo L.) | بهروز سرابی | دکتری | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۲۰ شهریور ۱۳۹۷ |
۱۹ | تاثیر سه نوع کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد بر عملکرد و کیفیت بذر پیاز خوراکی | زهرا دلیری رازیان | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ |
۲۰ | تاثیر غلظت های متفاوت محلول غذایی هوگلند و شدت نور بر روی کیفیت و عملکرد گیاه کرفس | مهناز نامی گجن | کارشناسی ارشد | استاد راهنما | دانشگاه تبریز | ۱۳ شهریور ۱۳۹۷ |