مقالات در همایش ها

#عنوان مقالهنویسندگانهمایشتاریخ برگزاری همایش
 
۱METABOLIZABE ENERGY and ORGANIC MATTER DIGESTIBILTY of TOMATO PLANT USED in RUMINANTDIETSparisa Faraji - hamid paya - Akbar Taghizadeh - Hamid MohammadzadehInternational Ege Agriculture Congress2023
۲بررسی قابلیت هضم باگاس عملآوری شده با ویناس و استارتر پروبیوتیکزیبا وظیفه - اکبر تقی زاده - حمید پایا - حمید محمدزادهدهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران2023
۳تأثیر افزودنی‌های میکروبی بر ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی کاه کلزاامیر حسین جعفری - حمید پایا - اکبر تقی زاده - حمید محمدزاده - معصومه نیازی فردهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران1402
۴تأثیر فرآوری بیولوژیکی بر ترکیبات و خصوصیات شیمیایی و پایداری هوازی سیلاژ کاه کلزاامیر حسین جعفری - حمید پایا - اکبر تقی زاده - حمید محمدزاده - معصومه نیازی فردهمین کنگره ملی و دومین کنگره بین المللی علوم دامی ایران1402
۵پروپولیس و تغذیه آن در نشخوارکنندگانحمید پایا - اکبر تقی زادهدومین همایش ملی و اولین همایش بین‌المللی پرورش زنبور عسل1401
۶تاثیر سطوح مختلف لازالوسید بر ارزش غذایی جیره خوراکی گاوهای شیرده با استفاده از روش تولید گازحمید پایا، اکبر تقی زادهاولین همایش ملی افزودنی های خوراک دام و طیور با محوریت تنش های محیطی1400
نمایش ۱ تا ۶ مورد از کل ۶ مورد.