برنامه درسی
لیست برنامه های درسی
پیش نیاز درس | بیوشیمی |
---|---|
منابع | کتاب تغذیه دام مکدونالد ترجمه دکتر جان محمدی و دکتر صوفی سیاوش |
طرح درس | جلسه اول- آشنایی با چرایی تغذیه اصولی دام جلسه دوم- آب و تاثیر آن در تغذیه دام جلسه سوم : اجزاء موادخوراکی جلسه چهار : کربوهیدراتها جلسه پنج : چربیها جلسه شش : پروتئینها جلسه هفت : ویتامینها جلسه هشت: موادمعدنی جلسه نهم:: امتحان میان ترم جلسه ده : هضم مواد مغذی جلسه یازده : جذب مواد مغذی جلسه دوازده : به کمیت درآوردن موادمغذی تامین شده از مواد خوراکی جلسه سیزده : قابلیت هضم انرژی جلسه چهارده : قابلیت هضم پروتئین جلسه پانزده : توضیحی از موادخوراکی مورد استفاده توسط دام – میزان موادمغذی و عوامل موثر بر استفاده آن جلسه شانزده: روش های آزمایشگاهی اندازگیری قابلیت هضم مواد غذایی جلسه هفدهم- امتحان پایان ترم
|
هدف از طرح درس | هدف آشنایی دانشجویان با مواد مغذی و ارزش غذایی مواد خوراکی و مسیرهای هضم مواد غذایی در دستگاه گوارش است |
تعداد واحد | ۳ |
---|---|
نحوه ارزیابی | تستی تشریحی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
شنبه 14*16 | دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | بیوشیمی |
---|---|
منابع | متدهای آزمایشگاهی AOAC |
طرح درس | جلسه اول- آشنایی با قوانین ایمنی و کار در آزمایشگاه جلسه دوم- روش های نمونه برداری و آماده سازی نمونه خوراکی جلسه سوم : آشنایی با دستگاهای اندازه گیری وزن و حجم و دقت آنها جلسه چهارم : آشنایی با دستگاه های آزمایشگاهی جلسه پنج : سایه خشک کردن نمونه جلسه شش: روش های اندازگیری ماده خشک جلسه هفت: آشنای با انواع آسیاب ها و آسیاب کردن و روش های نگهداری نمونه آزمایشگاهی جلسه هشت: اندازگیری ماده خشک جلسه نهم: اندازه گیر ی خاکستر و ماده آلی جلسه ده: آزمایش تاثیر نوع ماده معدنی بر رنگ شعله و چرایی این موضوع جلسه یازده: آماده سازی نمونه ها جهت اندازگیری سطوح کلسیم، سدیم باریم، لیتیوم و پتاسیم جلسه دوازده: اندازه گیری عناصر معدنی با فلیم فتو متر جلسه سیزده: اندازه گیری چربی خام جلسه چهارده: استفاده از دستگاه تبخیر روتاری جهت جداسازی حلال آلی جلسه پانزده : اندازگیری پروتئین جلسه شانزده : اندازگیری ADF جلسه هفده : اندازگیری NDF جلسه هجده: امتحان عملی |
هدف از طرح درس | آشنایی دانشجو با روش های آنالیز تقربی مواد غذایی در آزمایشگاه |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
روش تدریس | عملی آزمایشگاهی |
نحوه ارزیابی | امتحان عملی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه 10-12 | آزمایشگاه پایه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | تغذیه دام |
---|---|
منابع | کتاب پرورش گوسفند تالیف دکتر سیاه منصور کتاب پرورش گوسفند ترجمه دکتر مرتضی عزت پور |
طرح درس | جلسه اول- مقدمه ای بر پروش گوسفند جلسه دوم- آشنایی با نژادهای ایرانی جلسه سوم : آشنایی با نژاد های خارجی جلسه چهار : ریخت شناسی گوسفند گوشتی جلسه پنج : تعیین سن گوسفند و خصوصیات فنوتیپی گوسنفد جلسه شش : انتخاب میش برای گله جلسه هفت : انتخاب قوچ گله و خصوصیات ظاهری قوچ ایدال جلسه هشت: زایمان میش و مدیریت زایمان جلسه نهم:: پرورش بره جلسه ده : جیره نویسی برای میش و قوچ جلسه یازده : جیره نویسی برای میش جلسه دوازده : واکسیناسیون و بیماری های رایج جلسه سیزده : مقابله با بیماری های انگلی جلسه چهارده : ساختمان و تاسیسات پرورش گوسفند جلسه پانزده : مدیریت اقتصادی گله جلسه شانزده: تعیین زمان فروش، کشتار و کیفیت گوشت جلسه هفده: امتحان کتبی |
هدف از طرح درس | آشنایی دانشجو با روش اقتصادی پرورش گوسفند و متدهای نگهداری و ازدیاد صنعتی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 10-12 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | تغذیه دام |
---|---|
منابع | کتاب پرورش گوسفند دکتر سیاه منصور |
طرح درس | جلسه اول- مقدمه ای بر پروش گوسفند جلسه دوم- آشنایی با نژادهای ایرانی از نظر خصوصیات فنوتیپی جلسه سوم : ارزیابی عملی گوسفند جلسه چهار : تعیین سن دام با استفاده از دندان ها جلسه پنج : تزریق واکسن جلسه شش : تزریق دارو جلسه هفت : سیدر گذاری جلسه هشت: بلوس خوراندن و داروی ضد انگل جلسه نهم:: پرورش بره و مدیریت در زمان زایمان جلسه ده : تهیه علوفه خشک و انبارداری جلسه یازده : تهیه جیره کاملا مخلوط جلسه دوازده : سم چینی جلسه سیزده : حمام ضد کنه جلسه چهارده : تعیین خصوصیات قوچ گله و انتخاب عملی قوج جلسه پانزده : تعیین خصوصیات و انتخاب عملی میش جلسه شانزده: بازدید از دامداری صنعتی جلسه هفده: امتحان عملی |
هدف از طرح درس | آشنایی دانشجو با روش عملی پرورش و مدیریت صنعتی گله های گوسفند و پرورش بره و قوچ |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان عملی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 14-16 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
منابع | |
---|---|
طرح درس | هر جلسه یک مقاله چاپ اخیر ژورنالهای Journal of Apicultural Science و Journal of Apicultural Research مورد بررسی قرار گرقته و یافته های اخیر در انها بررسی می شود |
هدف از طرح درس | بررسی یافتهای بروز و جدید در صنعت زنبورداری دنیا |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | استفاده از منابع و تحقیقات علمی و مقالات اخیر در رابطه با زنبور عسل |
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 8-10 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | تغذیه دام، اصلاح دام |
---|---|
منابع | پرواربندی گاو و گوساله: تولید گوشت با استفاده از علوفههای سیلوشده و ذخیره شده تالیف دکترمسعود هاشمی اصول پرواربندی گوسفند تالیف احمد صلاحی |
طرح درس | جلسه اول- مقدمه ای بر تعریف پرواربندی جلسه دوم- مزایای پرواربندی جلسه سوم- دلایل عدم توازن بین تقاضا و تولید گوشت جلسه چهار-نواع نژاد گاو گوشتی نژاد های خارجی و ایرانی جلسه پنج- درجه بندی محصولات گوشتی جلسه شش-پروار بندی گوساله جلسه هفت- انتخاب گوساله برای پروار در ایران جلسه هشت- پرورش گوساله در مراتع جلسه نه- پرورش گوساله در جایگاه جلسه ده- پرورشگاه های خارج شده از گله(گله های حذفی) جلسه یازده- عوامل تاثیر گذار برای رشد دام جلسه دوازده- اثر تغذیه بر رشد جلسه سیزده- اثر تغذیه در رشد اعضای بدن جلسه چهارده- بررسی منحنی نمو جلسه پانزده- پدیده رشد جبرانی و پیش رسی در گاو گوشتی جلسه شانزده- مشخصات قسمتهای مختلف بدن در دام گوشتی جلسه هفده- دام های گوشتی ماهیچه مضاعف |
هدف از طرح درس | آشنایی دانشجویان با نژادهای دام گوشتی و نحوه انتخاب دام مناسب جهت پروار بندی و ایجاد توانایی علمی و عملی جهت پروار بندی صحیح و اقتصادی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 14-16 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | تغذیه دام، اصلاح دام |
---|---|
منابع | کار در فارم تحقیقاتی و یادگیری نحوه پرورش و مراقبت از دامهای در حال رشد |
طرح درس | جلسه اول- معرفی دام ها و نژادها جلسه دوم- آشنایی با نژادهای ایرانی از نظر خصوصیات فنوتیپی جلسه سوم : ارزیابی عملی دام گوشتی جلسه چهار : تعیین سن دام با استفاده از دندان ها جلسه پنج : تزریق واکسن جلسه شش : تزریق دارو جلسه هفت : وزن کشی هفتگی دام ها جلسه هشت: بلوس خوراندن و داروی ضد انگل جلسه نهم:: شماره زنی دام ها جلسه ده : تهیه علوفه خشک و انبارداری جلسه یازده : تهیه جیره کاملا مخلوط جلسه دوازده : سم چینی جلسه سیزده : خوراندن داروی ضد نفخ جلسه چهارده : تعیین خصوصیات دام پیش رس جلسه پانزده : استفاده از جیره رشد جبرانی در دامهای ضعیف جلسه شانزده: بازدید از دامداری صنعتی جلسه هفده: امتحان عملی |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
روش تدریس | عملی |
نحوه ارزیابی | فعالیت عملی و امتحان عملی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 14-16 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | شیمی آلی، شیمی عمومی |
---|---|
منابع | بیوشیمی عمومی تالیف دکتر پروین پاسالار |
طرح درس | دام گوشتی جلسه اول- مقدمه ای بر تعریف پرواربندی جلسه دوم- مزایای پرواربندی جلسه سوم- دلایل عدم توازن بین تقاضا و تولید گوشت جلسه چهار-نواع نژاد گاو گوشتی نژاد های خارجی و ایرانی جلسه پنج- درجه بندی محصولات گوشتی جلسه شش-پروار بندی گوساله جلسه هفت- انتخاب گوساله برای پروار در ایران جلسه هشت- پرورش گوساله در مراتع جلسه نه- پرورش گوساله در جایگاه جلسه ده- پرورشگاه های خارج شده از گله(گله های حذفی) جلسه یازده- عوامل تاثیر گذار برای رشد دام جلسه دوازده- اثر تغذیه بر رشد جلسه سیزده- اثر تغذیه در رشد اعضای بدن جلسه چهارده- بررسی منحنی نمو جلسه پانزده- پدیده رشد جبرانی و پیش رسی در گاو گوشتی جلسه شانزده- مشخصات قسمتهای مختلف بدن در دام گوشتی جلسه هفده- دام های گوشتی ماهیچه مضاعف
بیوشیمی جلسه اول- آب و خصوصیات آن جلسه دوم- pH، تعادل اسید و باز و نقش آن در بدن جلسه سوم- تامپون یا بافر و نقش آن در بدن جلسه چهار-کربوهیدرات ها و طبقه بنذی آن جلسه پنج- پلی ساکاریدها و انواع آن جلسه شش-ایزومری جلسه هفت- متابولیسم کربوهیدرات ها : اکسیداسیون بی هوازی جلسه هشت- متابولیسم کربوهیدرات ها : اکسیداسیون هوازی (چرخه گلیکولیز) جلسه نه- مسیر پنتوز فسفات جلسه ده- سیکل کوری جلسه یازده- چرخه کربس جلسه دوازده- نقش چرخه کربس جلسه سیزده- زنجیره انتقال الکترون جلسه چهارده- نتقال غیرمستقیم NADH سیتوزولی به داخل میتوکندری برای اکسیداسیون با سیستم شاتل جلسه پانزده- گلوکونئوژنز جلسه شانزده- لیپیدها یا چربی ها جلسه هفده- انواع اسیدهای چرب جلسه هجده- امتحان میان ترم جلسه نوزده- کاروتنوئیدها جلسه بیست- تجزیه لیپیدها (لیپولیز) جلسه بیست و یک- املاح صفراوی جلسه بیست دو-تری گلیسرید و فسفولیپید جسلسه بیست و سه- اجزاء دیواره سلولی جلسه بیست و چهار-سیدهای آمینه و پروتئینها جلسه بیست و پنج- انواع اسیدهای آمینه و اسیدهای آمینه ضروری جلسه بیست و شش - پـِپتیدها و پتیدهای مهم طبیعی در بدن جلسه بیست و هفت- ساختارهای پروتئینها
|
هدف از طرح درس | کسب اطلاعات در رابطه با واکنش های بیوشیمیایی داخل بدن و مسیرهای تولید و مصرف انرژی و ساخت قندها ، پروتئین ها و چربی ها در بدن |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان تشریحی و تستی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
شنبه 10-8 و 12-10 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | تغذیه دام، اصول جیره نویسی |
---|---|
منابع | جیره نویسی دام و طیور تالیف دکتر علی رضا صفامهر |
طرح درس | جلسه اول- مقدمه ای بر خوراک دادن دام و آنالیز مواد خوراکی جلسه دوم- استانداردهای تغذیه ای، تاریخچه، کاربرد و اهمیت آن جلسه سوم- اهمیت تنظیم انرژی جلسه چهار- تغذیه پروتئین و چربی در دام جلسه پنج- تنظیم جیره و محدودیت های مصرف مواد خوراکی جلسه شش- توضیح منحنی تولید گاو شیری و نکات کلیدی در جیر نویسی جلسه هفت- اهمیت مدیریت تغذیه ای دوره انتقال در گاو شیری جلسه هشت- بالانس آنیون کاتیون جیره و روش مدیریت آن جلسه نه- استفاده از بالانس آنیون کاتیون در جلوگیری از تب شیر جلسه ده- ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در اقلام غذاایی دام موثر بر سلامت دام |
هدف از طرح درس | آموزش نکات کلیدی در جیره نویسی برای دام های سبک و سنکین جهت بهبود عملکرد دام و افزایش سلامت دام های پر تولید |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه 10-8 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | اصول جیره نویسی |
---|---|
منابع | نرم افزار جیره نویسی دام سبک نرم افزار جیره نویسی feed نرم افزر جیره نویسی NRC |
طرح درس | جلسه اول- آشنایی با نرم افزارهای جیره نویسی دام سبک و سنگین جلسه دوم- آموزش جیره نویسی با نرم افزار feed بخش یک: اقلام غذایی جلسه سوم- آموزش جیره نویسی با نرم افزار feed بخش دو: انواع حیوانات جهت جیره نویسی جلسه چهار- آموزش جیره نویسی با نرم افزار feed بخش سه: جیره نویسی جلسه پنج- پروژه جیره نویسی توسط دانشجویان و رفع مشکلات آنها جلسه شش-بررسی جیره نوشته شده توسط دانشجویان در نرم افزار feed و تفسیر نکات مهم جیره نویسی جلسه هفت- آموزش جیره نویسی با نرم افزار دام سبک بخش یک: اقلام غذایی جلسه هشت- آموزش جیره نویسی با نرم افزار دام سبک بخش دو: انواع حیوانات جهت جیره نویسی جلسه نه- آموزش جیره نویسی با نرم افزار دام سبک بخش سه: جیره نویسی جلسه ده- پروژه جیره نویسی با نرم افزار دام سبک توسط دانشجویان و رفع مشکلات آنها جلسه یازده- بررسی جیره نوشته شده توسط دانشجویان در نرم افزار دام سبک و تفسیر نکات مهم جیره نویسی جلسه دوازده- آموزش جیره نویسی با نرم افزار NRC بخش یک: اقلام غذایی جلسه سیزده- آموزش جیره نویسی با نرم افزار NRC بخش دو: انواع حیوانات جهت جیره نویسی جلسه چهارده- آموزش جیره نویسی با نرم افزار NRC بخش سه: جیره نویسی جلسه پانزده- پروژه جیره نویسی با نرم افزار NRC توسط دانشجویان و رفع مشکلات آنها جلسه شانزده- بررسی جیره نوشته شده توسط دانشجویان در نرم افزار NRC و تفسیر نکات مهم جیره نویسی جلسه هفده- بالانس آنیون و کاتیون جیره و جلوگیری از وقوع بیماری های متابولیسمی در دام در دوره انتقال با تنظیم جیره |
هدف از طرح درس | آموزش اصولی و کاربردی جیره نویس برای دامهای سبک و سنگین با استفاده از نرم افزارهای جیره نوسیی و توجه به راهکارهای علمی در جیره نویسی جهت بهبود عملکرد تولیدی دام و جلوگیری از بیماری های متابولیسمی با مدیریت بهینه جیره |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
روش تدریس | استفاده از نرم افزارهای جیره نویسی |
نحوه ارزیابی | پروژه عملی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه 16-14 | سایت کامپیوتر دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | تغذیه تکمیلی |
---|---|
منابع | مواد معدنی در تغذیه دام ترجمه دکتر رسول پیر محمدی |
طرح درس | 1- Major minerals and trace minerals 2- Regulation of fluid and electrolyte balance 3- Poultry feeding- major minerals 4- Sodium in Poultry and ruminants 5- Chloride in Poultry and ruminants 6- Salt in Poultry and ruminants 7- Potassium in Poultry and ruminants feeding 8- Calcium in Poultry and ruminants feeding 9- Importance of Phosphorus in Poultry and ruminants feeding 10- Phytic Acid of Cereal Grains, Byproducts, and Oilseed Meals - Phytase – What Does it Do? 11- Manganese in Poultry and ruminants feeding 12- Magnesium in Poultry and ruminants feeding 13-Magnesium Supplementation in Broiler 14- Sulfur in animals 15- Ruminal metabolism of sulfur 16- mid-term exam |
تعداد واحد | ۳ |
---|---|
روش تدریس | این درس توسط دو استاد تدریس می شود و این بخش صرفا تدریس مواد معدنی در تغذیه دام و طیور است |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 10-12 و 14-16 | دانشکده کشاورزی اهر | این درس توسط دو استاد تدریس می شود و این بخش صرفا تدریس مواد معدنی در تغذیه دام و طیور است |
- | - | - |
منابع | مجلات ISI بروز از ژورنال های Q1 |
---|---|
طرح درس | Sessions 1- first paper title” Replacing the forage portion of the ration with triticale hay improves the performance of Holstein dairy cows”. first session: abstract 2- first paper: introduction 3- first paper: methods and materials 4-first paper: results and discussion 5- second paper title “Forage sources in total mixed rations early in life influence performance, metabolites, and behavior of dairy calves”: abstract 6- second paper: introduction 7- second paper: methods and materials 8- second paper: results and discussion 9- third paper title “Effects of immersing Japanese quail eggs in various doses of riboflavin on reproductive, growth performance traits, blood indices and economics”: abstract 10- third paper: introduction 11- third paper: methods and materials 12- third paper: results and discussion 13- 4th paper title “Assessment of probiotic Bacillus velezensis supplementation to reduce Campylobacter jejuni colonization in chickens”: abstract 14- 4th paper: introduction 15- 4th paper: methods and materials 16- 4th paper: results and discussion 17- final exam |
هدف از طرح درس | یادگیری لغات تخصصی و چگونگی مقاله نویسی انگلیسی و جمله های تخصصی و بیان آنها در مقالات انگلیسی به همراه ترجمه تخصصی متون انگلیسی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | به زبان انگلیسی تدریس می شود |
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی و ارائه انگلیسی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 8-10 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
پیش نیاز درس | ندارد |
---|---|
منابع | اصول طراحی ساختمان های پرورش دام تالیف فردین ژهبری و شهاب پایبند |
طرح درس | جلسه اول- اهمیت طراحی صحیح ساختمان دام و طیور جلسه دوم- طراحی ساختمان دام و طیور بر اساس اقلیم جلسه سوم- طراحی ساختمان گاو شیری (سالن پرورش گوساله ) جلسه چهار- طراحی ساختمان گاو شیری (سالن پرورش تلیسه و گاو خشک ) جلسه پنج- طراحی ساختمان گاو شیری (گاو دوشا و اتاق تلقیح ) جلسه شش-طراحی ساختمان گوساله پرواری و گاو گوشتی جلسه هفت- طراحی ساختمان گوسفند داشتی و دام مولد جلسه هشت- طراحی ساختمان گوسفند پرواری جلسه نه- طراحی ساختمان طیور گوشتی جلسه ده- طراحی شاختمان و تاسیسات مرغ تخم گذار جلسه یازده- طراحی ساختمان مرغ مادر جلسه دوازده- طراحی ساختمان و تاسیسات انبار دان و محل آماده سازی جیره جلسه سیزده- ساختار و طراحی انواع سیلوهای افقی و عمودی و رو زمینی عملی جلسه چهارده- پروژه نقشه کشی پلان موقعیت هر یک از ساختمان ها و تاسیسات مورد نیاز در یکی از دام های پرورشی جلسه پانزده- پروژه نقشه کشی برش عرضی و طولی ساختمان های اصلی و تاسیسات مورد نیاز در یکی از دام های پرورشی جلسه شانزده- بررسی پروژه های دانشجویی و و اصلاح ایرادات در نقشه های تحویلب دانشجویان جلسه هفده- بازدید از ساختمان و تاسیسات مرغ گوشتی جلسه هجده- بازدید از ساختمان و تاسیسات مرغ تخمگذار جلسه نوزده- بازدید از ساختمان و تاسیسات گاوداری شیری جلسه بیست- بازدید از ساختمان و تاسیسات پرورش گوسفند و پرواربندی جلسه بیست و یک – امتحان عملی |
هدف از طرح درس | شناخت کامل دانشجویان از ساختمان ها و تاسیسات دام داری ها و مرغ داری ها و ارائه طرح صحیح و کارامد جهت صدور پروانه با توجیه اقتصادی و کاربری مناسب |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
نحوه ارزیابی | پروژه و امتحان کتبی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 8-10 و 10-12 | دانشکده کشاورزی اهر | هز بازدید در این درس یک روز کامل شامل سه جلسه کلاسی خواهد بود |
- | - | - |
منابع | کتاب رابطه دام و مرتع تالیف محسن شوکت فدائی |
---|---|
طرح درس | جلسه اول- تاریخچه ی استفاده از مراتع در ایران جلسه دوم- تعریف مرتع و انواع مرتع جلسه سوم- انواع مرتع بر اساس نوع پوشش گیاهى جلسه چهار- انواع مرتع براساس فصل بهره بردارى جلسه پنج- انواع مرتع براساس تولید و مرغوبیت علوفه جلسه شش- اهمیت مراتع جلسه هفت- ارزش اقتصادی مراتع جلسه هشت- پوشش گیاهی مراتع جلسه نه- گیاهان خانواده گندمیان در مراتع جلسه ده- گیاهان خانواده ی لگومینه جلسه یازده- پراکنش گیاهان مرتعی جلسه دوازده- فلور خزری (هیرکانی ) جلسه سیزده- فلور بلوچ جلسه چهارده- فلور ایران تورانی جلسه پانزده- مصارف گیاهان مرتعی جلسه شانزده- گیاهان داروئی، علوفه ای و صنعتی در مراتع جلسه هفده- وضعیت مراتع ایران و علل تخریب و انهدام مراتع جلسه هجده- ترکیبات ضد تغذیه ای موجود در گیاهان مرتعی |
هدف از طرح درس | آشنایی دانشجویان با انواع مراتع و گیاهان مرتعی ، فوائد تغذیه ای و داروئی گیاهان مرتعی. آشنایی با روش های اصولی استفاده از مراتع و حفظ مراتع و احیا مراتع |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی و پروژه عملی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
چهار شنبه 8-10 | دانشکده کشاورزی اهر | - | - | - |
منابع | کتاب تغذیه دام نوین دکتر دانش مسگران کتاب هضم و سوخت و ساز در نشخوارکنندگان دکتر دانش مسگران |
---|---|
طرح درس | جلسه اول- مقدمه ای بر اهمیت تغذیه در دام جلسه دوم- اندامهای دستگاه گوارش حیوانات تک معده ای و نشخوارکنندگان و کارکرد آنها جلسه سوم- اکوسیستم شکمبه و باکتریهای آن جلسه چهار- اثرات متقابل بین میکروارگانیسمها جلسه پنج- هضم و متابولیسم چربی جلسه شش- هضم و متابولیسم نیتروژن جلسه هفت- هضم و متابولیسم کربوهیدراتها جلسه هشت- دستکاری دستگاه گوارش در دام های پرورشی جلسه نه- پروتئین جیره و فرآوردههای تجریهای جلسه ده- اجزاء خوراک دام و نقش املاح معدنی در تغذیه دام جلسه یازده- عوامل موثر بر مصرف مواد غذایی جلسه دوازده- مصرف غذا در حیوانات غیرنشخوارکننده جلسه سیزده- مصرف غذا در حیوانات نشخوارکننده جلسه چهارده- فلور ایران تورانی جلسه پانزده- مصارف گیاهان مرتعی جلسه شانزده- آزمایشات ارزیابی تغذیه ای جلسه هفده- ترکیب شیمیایی خوراک و طیفسنجی مادون قرمز جلسه هجده- اندازهگیری قابلیت هضم به روش های استاندارد جلسه نوزده- منابع جایگزین اسیدهای آمینه و پروتئین ها در جیره |
هدف از طرح درس | پیرو درس تغذیه دام موارد موثر در تغذیه دام و طیور و مکانیسم های هضم و متابولیسم و عوامل موثر بر آنها تدریس خواهد شد و راهکارهای بهبود در هضم و عملکرد حیوان بررسی خواهد شد |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
نحوه ارزیابی | امتحان کتبی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
چهارشنبه 14-16 | کشاورزی اهر | - | - | - |