برنامه درسی
لیست برنامه های درسی
عنوان | بهداشت و صنایع غذایی ۱ (شیر) |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | یکشنبه 16-14 و سه شنبه 18-16 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | بهداشت و پرورش دام و طیور اصول نگهداری مواد غذایی
|
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 1/5 ساعت عملی هر هفته بمدت 3 ساعت |
منابع | کتاب بهداشت شیر |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | بهداشت و کنترل شیر و فرآورده ها |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی ارشد |
زمان برگزاری | یکشنبه 18-16 دوشنبه 18-16 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | شیمی مواد غذایی میکروب شناسی مواد غذایی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری یک هفته در میان بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب بهداشت شیر |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | دامپزشکی و بهداشت عمومی |
---|---|
مقطع تحصیلی | دكتری حرفه ای |
زمان برگزاری | دوشنبه 10-8 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | اصول اپیدمیولوژی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت
|
منابع | کتاب بیماریهای مهم مشترک انسان و دام در ایران اپیدمیولوژی بیماریهای شایع در ایران |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | میکروب شناسی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | شنبه 12-10 چهارشنبه 12-8 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب میکروب شناسی مواد غذایی |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | بهداشت و بازرسی صنایع شیر |
---|---|
مقطع تحصیلی | دكتری حرفه ای |
زمان برگزاری | شنبه 10-8 و سه شنبه 8-12 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها ویروس شناسی و بیماریها قارچ شناسی و مایکوتوکسینها و بیماریها انگل شناسی و بیماریها |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری یک هفته در میان بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب بهداشت شیر |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | بیماریهای مشترک انسان و حیوان |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | دوشنبه 16-14 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها قارچ شناسی و بیماریها ویروس شناسی و بیماریها |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت
|
منابع | کتاب بیماریهای مشترک انسان و حیوان |
طرح درس | کلیات و طبقه بندی بیماریهای مشترک بیماریهای باکتریایی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای ویروسی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای انگلی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای قارچی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای شغلی پرسنل کشتارگاه و مراکز عمل آوری مواد غذایی با منشا دامی و راههای کنترل و پیش گیری از آنها |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | میکروب شناسی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | شنبه 12-10 چهارشنبه 12-8 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی عمومی ویروس شناسی قارچ شناسی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب میکروبیولوژی مواد غذایی |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | کنترل میکروبی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | شنبه 16-14 چهارشنبه 18-14 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۳ |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | میکروب شناسی مواد غذایی |
طرح درس | شرح ویژگی های میکروبی مواد غذایی مختلف و آزمایش های مربوطه بر اساس دستورالعمل سازمان استاندارد، دامپزشکی، اداره نظارت و نهادهای جهانی نظارت کننده بر مواد غذایی |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | عفونت ها و مسمومیت های غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | سه شنبه 16-14 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | میکروب شناسی مواد غذایی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت
|
منابع | کتاب عفونت ها و مسمومیت های غذایی باکتریایی کتاب ویروس ها در مواد غذایی کتاب انگل های مواد غذایی |
طرح درس | خطرات ناشی از مواد غذایی اهمیت بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی جنبه های اجتماعی و اقتصادی مسمومیت های غذایی عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از سالمونلا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از شیگلا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از کمپیلوباکتر عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از استافیلوکوکوس عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از کلستریدیوم ها عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از اشرشیا کولی عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از لیستریا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از یرسینیا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از باسیلوس ها عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از ویبریوها عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از ویروسها عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از تک یاخته ها |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | کنترل کیفی و بهداشتی مواد غذایی (کنترل میکروبی) |
---|---|
مقطع تحصیلی | دكتری حرفه ای |
زمان برگزاری | شنبه 10-8 و سه-شنبه 12-8 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها ویروس شناسی و بیماریها قارچ شناسی و مایکوتوکسینها و بیماریها انگل شناسی و بیماریها |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری یک هفته در میان بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب عفونت ها و مسمومیت های غذایی باکتریایی کتاب میکروبیولوژی غذایی |
طرح درس | اهمیت بهداشت در صنایع مواد غذایی میکروارگانیسم های مهم از نظر بهداشت مواد غذایی عوامل درونی و بیرونی موثر در رشد میکروارگانیسمها در مواد غذایی عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از استافیلوکوکوس ارئوس عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از کلستریدیوم بوتولینوم عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از کلستریدیوم پرفرنجنس عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از باسیلوس سرئوس عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از لیستریا مونوسیتوژنز عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از سالمونلا عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از ایکولای عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از شیگلا عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از یرسینیا عفونتها و مسمومیتهای غذایی ناشی از کمپیلوباکتر سموم قارچی اصول روشهای نگهداری مواد غذایی بسته بندی فعال ترکیبات ضد میکروبی با منشا طبیعی |
توضیحات | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | میکروب شناسی صنعتی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | دوشنبه 6-4 و یکشنبه 6-2 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری یک هفته در میان بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب مقدمهای بر میکروبیولوژی صنعتی |
طرح درس | تعریف تخمیرهای صنعتی و سلکسیون سوش های جدید اصلاح سوش های انتخاب شده نگهداری سوشها محیطهای کشت استفاده شده در تولیدات میکروبی طرز تهیه محیط های کشت استریل کردن محیط های کشت تهیه مایه جهت تلقیح محیطهای کشت صنعتی کنترل شرایط کشت انواع کشت های صنعتی تغییرات ضمن تخمیر تولید فرآورده های تخمیری بیوتکنولوژی و تولید فرآورده های مربوطه
|
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | سم شناسی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | چهارشنبه 12-8 و 4-2 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | بیوشیمی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری یک هفته در میان بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب سم شناسی مواد غذایی |
طرح درس | کلیات سم شناسی و مسمومیتهای غذایی مسمومیت ناشی از میکروارگانیزم ها مسمومیت ناشی از ترکیباتی که بطور طبیعی در غذا وجود دارند مسمومیت ناشی از سموم قارچی مسمومیت ناشی از افزودنی های مواد غذایی |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | کنترل میکروبی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | سه شنبه 4-2 و چهارشنبه 6-4 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | میکروب شناسی مواد غذایی اصول نگهداری مواد غذایی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب میکروب شناسی مواد غذایی |
طرح درس | شرح ویژگی های میکروبی مواد غذایی مختلف و آزمایش های مربوطه بر اساس دستورالعمل سازمان استاندارد، دامپزشکی، اداره نظارت و نهادهای جهانی نظارت کننده بر مواد غذایی
|
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | عفونت ها و مسمومیت های غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی ارشد |
زمان برگزاری | یکشنبه 4-2 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | میکروب شناسی مواد غذایی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت
|
منابع | کتاب عفونت ها و مسمومیت های غذایی باکتریایی کتاب ویروس ها در مواد غذایی کتاب انگل های مواد غذایی |
طرح درس | خطرات ناشی از مواد غذایی اهمیت بیماریهای ناشی از مصرف مواد غذایی جنبه های اجتماعی و اقتصادی مسمومیت های غذایی عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از سالمونلا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از شیگلا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از کمپیلوباکتر عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از استافیلوکوکوس عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از کلستریدیوم ها عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از اشرشیا کولی عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از لیستریا عفونت ها و مسمومیت های غذایی ناشی از یرسینیا |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | بیماریهای مشترک انسان و حیوان |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | دوشنبه 4-2 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | باکتری شناسی اختصاصی و بیماریها قارچ شناسی و بیماریها ویروس شناسی و بیماریها |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب بیماری های مشترک انسان و حیوان |
طرح درس | کلیات و طبقه بندی بیماریهای مشترک بیماریهای باکتریایی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای ویروسی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای انگلی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای قارچی مشترک بیان انسان و حیوانات کشتارگاهی بیماریهای شغلی پرسنل کشتارگاه و مراکز عمل آوری مواد غذایی با منشا دامی و راههای کنترل و پیش گیری از آنها |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |
عنوان | کنترل میکروبی مواد غذایی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی ارشد |
زمان برگزاری | شنبه 12-10 و یکشنبه 10-8 |
مکان برگزاری | دانشکده دامپزشکی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | میکروب شناسی عمومی میکروب شناسی مواد غذایی |
نحوه ارزیابی | پرسش های شفاهی در ابتدای کلاس قبل از شروع درس بعدی آزمون کتبی در پایان نیمسال تحصیلی |
روش تدریس | حضوری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری هر هفته بمدت 2 ساعت عملی هر هفته بمدت 2 ساعت |
منابع | کتاب میکروب شناسی مواد غذایی کتاب عفونتها و مسمومیتهای غذایی باکتریایی کتاب آزمونهای میکروبی مواد غذایی |
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل های درس برای هفته های فعال نیمسال تحصیلی |