برنامه درسی
لیست برنامه های درسی
پیش نیاز درس | پرورش طیور |
---|---|
منابع |
|
طرح درس | جلسه اول تاریخچه و منشاء جوجه های گوشتی و سویه ها مدرن جلسه دوم سویه های مطرح تجاری در ایران و جهان جلسه سوم معیارهای جوجه های گوشتی و روند بهبود توان تولیدی در جوجه های گوشتی جلسه چهارم آماده سازی و تهیه جوجه های گوشتی : شرایط ورود به سالن پرورش جلسه پنجم مشخصات سالن های پرورش جوجه های گوشتی جلسه ششم تجهیزان و ماشین آلات و ابزارهای الکترونیکی و دیجیتالی در پرورش جوجه های گوشتی جلسه هفتم: عوامل محیطی در پرورش جوجه های گوشتی جلسه هشتم جیره نویسی، تغذیه و خوراک دهی و ارسال به کشتارگاه، بیماری های مهم در جوجه های گوشتی |
هدف از طرح درس | آشنایی دانشجویان با روش های نوین پرورش جوجه های گوشتی در ایران و جهان |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | حضوری |
نحوه ارزیابی | فعالیت کلاسی، میان ترم - آزمون نهایی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 10-8 و سه شنبه 18-14 | دانشکده کشاورزی، ایستگاه آموزشی و تحقیقاتی خلعت پوشان دانشکده کشاورزی واحد تحقیقات طیور | - | - | - |
پیش نیاز درس | اصول کالبد شناسی و فیزیولوژی - بیوشیمی عمومی |
---|---|
منابع |
|
طرح درس | جلسه اول - آشنایی با آزمایشگاه تغذیه دام و طیور و آبزیان و اهمیت ارزیابی تغذیه ای شناخت ابزار آلات آزمایشگاهی و دستگاهی مورد استفاده برای تجزیه مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور جلسه دوم- اصول تهیه محلول های شیمیایی و آشنایی با روش تجزیه تقریبی در تغذیه دام جلسه سوم- اندازه گیری رطوبت و ماده خشک و خاکستر خام مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام جلسه چهارم- اندازه گیری پروتئین خام مواد غذایی |
تعداد واحد | ۱ |
---|---|
روش تدریس | حضوری - عملی و آ/زمایشگاهی |
نحوه ارزیابی | میان ترم، پایان ترم و پروژه درسی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | جلسه اول - آشنایی با آزمایشگاه تغذیه دام و طیور و آبزیان و اهمیت ارزیابی تغذیه ای شناخت ابزار آلات آزمایشگاهی و دستگاهی مورد استفاده برای تجزیه مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام و طیور جلسه دوم- اصول تهیه محلول های شیمیایی و آشنایی با روش تجزیه تقریبی در تغذیه دام جلسه سوم- اندازه گیری رطوبت و ماده خشک و خاکستر خام مواد خوراکی مورد استفاده در تغذیه دام جلسه چهارم- اندازه گیری پروتئین خام مواد غذایی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 8 تا 12 | ساختمان تحصیلات تکمیلی آزمایشگاه پیشرفته تغذیه دام | - | - | - |
پیش نیاز درس | ندارد |
---|---|
منابع | اصول پرورش جوجه های گوشتی |
طرح درس | جلسه اول: اصول پرورش جوجه های گوشتی (جنبه های عملی تنظیم روشنایی، دما، تهویه و تنظیم سرعت رشد پرندگان) جلسه دوم: اصول علمی و عملی پرورش طیور تخم گذار جلسه سوم: اصول علمی و عملی پرورش بلدرچین جلسه چهارم: جیره نویسی و مدیریت پرورش طیور |
هدف از طرح درس | آشنایی با موضوعات علمی و عملی تخصصی در رابطه با پرورش انواع پرندگان صنعتی ( جوجه گپوشتی، بلدرچین، اردک و غاز و پرندگان زینتی) است. |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | عملی - حضوری کار در مزرعه |
نحوه ارزیابی | ارزیابی عملی در جلسات |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | یکشنبه ساعت 14 تا 18 عصر درس به صورت کار در مزرعه و مرغداری و فعالیت عملی است |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه ساعت 14 تا 18 | ایستگاه آموزشی و تحقیقاتی خلعت پوشان دانشکده کشاورزی واحد تخقیقات طیور | - | - | - |
پیش نیاز درس | اصول پرورش طیور |
---|---|
منابع | راهنمای جامع تکنولوژی جوجه کشی – تالیف مجید کلانتر نیستانکی و جلال سالاری – 1391- انتشارات مرز دانش راهنمای کامل پرورش طیور – ترجمه – محسن فرخوی و همکاران – 1380 – انتشارات سازمان اقتصادی بنیاد شهید اصول پرورش طیور – تالیف دکتر جواد پوررضا – 1383 – انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان سایت های فارسی معتبر The Atlas of Chick Developmen - Ruth Bellairs and Mark Osmond – 3 rd edition – 2014- Academic Press Avian Embryology, 2nd Edition- Marianne Bronner-Fraser – 2008- Academic Press Hatching & Brooding Your Own Chicks- Gail Damerow – 2013- Storey Publishing Tipping, N., Wilson, D., 2011. Chick amniogenesis is mediated by an actin cable. Anat. Rec. 294, 1143–1149. Phillips, R.E. and Williams, C.S. (1964) External morphology of the turkey during the incubation period. Poult. Sci. 23, 270–77. |
طرح درس | جلسه اول: اصول طراحی سالن های جوجه کشی جلسه دوم: ماشین های جوجه کشی جلسه سوم: رطوبت، حرارت و تهویه در جوجه کشی جلسه چهارم: تخهم مرغ قابل جوجه کشی جلسه پنجم: مراحل کامل رشد جنین در مرغ ها جلسه ششم: رشد در انکوباسیون جلسه هفتم: عملکرد اقتصادی جوجه کشی جلسه هشتم: مشکلات و ارزیابی کامل مسائل جوجه کشی بخش عملی : انجام یک دوره کامل جوجه کشی و بازدید از یک مرکز جوجه کشی |
هدف از طرح درس | آشنایی با اصول جوجه کشی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | حضوری - عملی و آزمایشگاهی |
نحوه ارزیابی | حضور در کلاس، فعالیت کلاسی و ارزیابی نهایی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | شنبه 8-10 نظری و شنبه 14 تا 18 عملی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
شنبه 8-10 و شنبه 14-18 | دانشکده کلاس 8 - بخش عملی ساختمان تحصیلات تکمیلی و ایستگاه اموزشی و تحقیقاتی خلعت پوشان دانشکده کشاورزی | - | - | - |
پیش نیاز درس | - ندارد |
---|---|
منابع | آنزیم در تغذیه دام و طیور، دکتر بدفورد و پارتریج، ترجمه پروین شورنگ و علی رضا صادقی |
هدف از طرح درس | آشنایی با کاربرد آنزیم ها در تغذیه طیور و روش ساخت انها |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | حضوری |
نحوه ارزیابی | ارزیابی مستمر با فعالیت کلاسی، آزمون میان ترم و آزمون نهایی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | جلسه اول: ساختمان آنزیم ها و نحوه عمل آنزیم ها در محیط واکنش جلسه دوم: انواع آنزیم و فعالیت آنزیمی جلسه سوم: سینتیک آنزیم ها جلسه چهارم: مهار کننده های آنزیمی جلسه پنجم: استخراج و تغلیظ آنزیمی و روش هخای تثبیت انزیمی جلسه ششم: استفاده از آنزیم های بات منشائ خارجی ( فیتاز) جلسه هفتم: آنزیم های پروتئیناز و پلی ساکاریداز جلسه هشتم: نحوه تولید آنزیم های صنعتی |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دو.شنبه 8- 10 | دانشکده کشاورزی کلاس 101 | - | - | - |
پیش نیاز درس | ندارد |
---|---|
منابع | افزودنی ها و عوامل ضدمغذی در تغذیه طیور |
طرح درس | جلسه اول: مواد افزودنی خوراکی ، ضرورت استفاده از مواد افزودنی مواد خوراکی جلسه دوم: جایگزین آنتی بیوتیک های محرک رشد جلسه سوم: پروبیوتیک ها در تغذیه طیور جلسه چهارم: پری بیوتیک ها در تغذیه طیور جلسه پنجم: فایتوبیوتیک ها در تغذیه طیور جلسه ششم: استفاده از باکتریوفاز در تغذیه طیور جلسه هفتم : افزودنی های جدید در تغذیه طیور
|
هدف از طرح درس | اهمیت و کاربرد افزودنی های خوراکی ، مکانیسم مواد مغذی و راهکار کاهش اثرات مضر انها |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | حضوری |
نحوه ارزیابی | ارزشیابی مستمر، میان ترم و پایان ترم |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | دوشنبه 14 تا 16 |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 14 تا 16 | دانشکده کشاورزی | - | - | - |