برنامه درسی
لیست برنامه های درسی
عنوان | ویتامین ها و مواد معدنی در طیور |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی ارشد |
زمان برگزاری | سه شنبه 17- 14 |
مکان برگزاری | ساختمان تحصیلات تکمیلی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | ندارد |
نحوه ارزیابی | پرسش های کلاسی ارایه مقالات ترمی میان ترم پایان ترم |
روش تدریس | ارایه مطالب به صورت اسلاید های پاور پوینت |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | داوزده جلسه دو ساعته |
منابع | 1-S. Leeson and J. D. Summers. 2001. Scott’s Nutrition of the Chickens. Fourth Edition. Guelph , Ontario. Canada N. H 6 N 8. University Books. 2-Minerals in Animal and Human Nutrition: Comparative Aspects to Human Nutrition (Animal Feeding and Nutrition) 1st Edition, Kindle Edition . 3-Neville F. Suttle.2012.Mineral Nutrition of Livestock, 4th Edition. CABI is a trading name of CAB International. 2-Papers from Scientific Journals. 3-Poultry feedstuffs, supply, composition and nutritive value. 4-Animal nutrition. McDonald….2011. 5-Applied Animal nutrition. 2005. 6-MSc and Ph.D. dissertations |
طرح درس | 1-Mineral elements and their function in Poultry nutrition 2-Mineral feeding of animals under industrial conditions
3-احتیاجات مواد مواد معدنی 4-تکنیک های تعیین احتیاجات مواد معدنی 5-کفایت مواد معدنی 6-منابع تامین مواد معدنی 7-تکنیک های تعیین قابلیت هضم مواد معدنی 8-روش های تعیین زیست فراهمی مواد معدنی 9- مرور مقالات قابلیت هضم مواد معدنی و زیست فراهمی مواد معدنی 10-کارایی مصرف مکمل های معدنی در طیور 11-فرمولاسیون موثرمکمل های مواد معدنی 12- ارایه مقالات علمی دانشجویان
|
هدف از طرح درس | توانمند سازی دانشجویان در تعیین احتیاجات مواد معدنی و تعیین قابلیت هضم در منابع مواد معدنی |
عنوان | بیوانرژتیک |
---|---|
مقطع تحصیلی | دكتری تخصصی PhD |
زمان برگزاری | یکشنبه 4-2 |
مکان برگزاری | دانشگده کشاورزی- ک 202 |
تعداد واحد | ۱ |
پیش نیاز درس | ندارد |
نحوه ارزیابی | 1- شرکت فعال در بحث و گفتگو کلاسی 2- ارایه مقالات ترمی 3- امتحان پایان ترم |
روش تدریس | نظری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | اسلاید های پاور پوینت- 16 جلسه نظری |
منابع | •1- The Fire of Life: An Introduction to Animal Energetics. Max Kleiber. 1975
•2- Principles of Bioenergetics . 2013- Vladimir P. Skulachev • Alexander V. Bogachev
Felix O. Kasparinsky. Springer.
•3-Animal Nutrition. Maynard. 7th edition. chapter Five. bioenergetic.
5- Scientific Papers in the Journals
|
طرح درس | 1- تعاریف -مفاهیم اولیه- قوانین اول و دوم و سو م بیو انرزتیک 2-Source/Sources Energy in Animal life 3- Application of Thermodynamic laws in Animals روش های کالریمتری غیر مستقیم-5
6- بررسی مقالات منتشره
The Oxidation of Proteins-7
8-oxidation of carbohydrates 9-oxidation of carbohydrates 10-بررسی مقالات علمی منتشره 11-Heat Production 12-اهداف مطالعات کالریمتری 13-سایر عوامل مؤثر بر مصرف انرژی قابل متابولیسم 14-Energy Systems for Poutry 15- Productive Energy 16-ارایه مقالات ترمی دانشجویان
|
هدف از طرح درس | اشنایی دانشجویان با مفاهیم و کاربرد بیوانرژتیک در تغذیه پیشرفته طیور |
عنوان | اصول تغذیه |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
مکان برگزاری | شنبه - ساعت 10-12 |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | بیوشیمی |
نحوه ارزیابی | 1- میان ترم 2- ارائه سمینار کلاسی 3- انجام تکالیف کلاسی
|
روش تدریس | 1- ارائه مطالب به صورت پاور پوینت 2- ارائه جدوال و نمودار های تکمیلی 3- ارائه فایل متن تدریسی به صورت فیزیکی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | 10-12 روز شنبه 2 واحد نظری |
منابع | تغذیه دام ( مکدونالد و همکاران 2011) ترجمه دکتر صوفی سیاوش- دکتر حسین جانمحمدی خوراک و خوراک دادن ( چرچ و همکاران 2005) ترجمه دکتر علی نیکخواه - دکتر حمید امانلو Animal Nutrition, Maynard et al, 1979 |
طرح درس | 1- مقدمه و دام و غذای آن 2- تجزیه تقریبی مواد عذایی 3- روش های پیشرفته تجزیه مواد عذیی 4- الیاف خوراک در تغذیه تک معده ای ها 5- کربوهیدرت های مهم در تغذیه دام 6- اسید های چرب ضروری 7- اسید های آمینه ضروری و منابغ نیتروژنه غیر پروتئینی 8- نقش فیزیولوزیکی و علائم کمبود مواد معدنی در حیوانات 9- نقش فیزیولوزیکی و علائم کمبود ویتامین در حیوانات 10- فرایند های هضم در حیوانات اهلی 11- هضم و جذب کربوهیدرات ها 12- هضم جذب لیپید ها 13- هضم و جذب پروتئین ها 14- قابلیت هضم مواد مغذی 15- عوامل موثر بر قابلیت هضم 16- انرژ غذا و تقسیم آن در بدن حیوان |
هدف از طرح درس | یادگیری مطالب ارائه شده به صورت پیوسته توسط دانشجویان |
عنوان | اصول جیره نویسی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی |
زمان برگزاری | یکشنبه 12-10 |
مکان برگزاری | دانشکده کشاورزی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | خوراک و خوراک دادن |
نحوه ارزیابی | 1- حل تمرین های داده شده در کلاس 2- ارایه دو فقره جیره غذایی تنظیم شده متوازن 3- امتحان پایان ترم |
روش تدریس | ارایه درس به اسلاید های پاور پوینت ارایه فیزیکی جداول و نمودار ها حل تمرین و تنظیم جیره غذایی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | نظری 10-8 روز یکشنبه عملی- 12-8 چهارشنبه |
منابع | اصول تنظیم جیره های غذایی - جزوه درسی دکتر جانمحمدی - احتیاجات غذایی طیور- ترجمه دکتر ابوالقاسم گلیان- دکتر محمد سالار معینی - فرآوری خوراک وجیره نویسی طیور - مبانی جیره نویسی طیور - دکتر مجتبی زاغری |
طرح درس | بخش نظری 1- کلیات جیره نویسی( اهمیت- تعریف- تاریخچه- اصول تنظیم ججیره های غذایی..) 2- جداول استاندار های غذایی طیور- ترکیبات شمیمایی مواد غذایی 3- افزودنی های غیر مغذی- اسید های آمینه سنتتیک- معادلات پیشگویی انرژی و اسید های آمینه 4- جداول استاندار های غذایی طیور- احتیاجات مواد مغذی طیور 5- مصرف اختیاری غذا- محدودیت های مواد غذایی طیور 6- انواع انرژی قابل متابولیسم- تراکم انرژی جیره های غذایی طیور- اسید های آمینه قابل هضم و تعادل الکترولیتی 7- روش های دستی جیره نویسی آزمون و خطا و .... 8-برنامه ریزی خطی و کاربرد آن در جیره نویسی بخش عملی 1- حل تمرین- تنظیم مخلوط عذایی برای یک و دو ماده مغذی به روش های دستی 2- تنظیم جیره غذایی برای مرغان تخمگذار به روش دستی دوبل پیرسون 3-تنظیم جیره غذایی برای جوجه های گوشتی به روش دستی دوبل پیرسون 4- نرم افزار WUFFDA.2.2 و حل یک جیره برای جوجه های گوشتی |
هدف از طرح درس | -آشنایی دانشجویان با اهمیت جیره نویسی طیور -قادر بودن دانشجویان در تنظیم و ارائه جیره های غذایی متوازن برای دستجات مختلف طیور |
عنوان | زبان تخصصی |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی ارشد |
زمان برگزاری | یکشنبه 16-14 |
مکان برگزاری | ساختمان تحصیلات تکمیلی ک4 |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | ندارد |
نحوه ارزیابی | ترجمه متون تخصصی مشخص توسط دانشجویان در هر جلسه |
روش تدریس | نظری |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | یکشنبه 16-14 در 16 جلسه |
منابع | Animal Agriculture |
طرح درس | Poultry managment -1 2- ادامه Poultry managment Meat ang Egg -3 4- ادامهMeat ang Egg 5- Egg Laying -6- فصل Egg Laying 7- ادامه فصل Egg Laying -Organic poultry Production- 8 10- ادامه Organic poultry Production 11-L1 Global poultry production: current state and future outlook and challenges …13-Poultry breeds 14-ادامه بخش 15 Animal Nutrition Animal Nutrition-16- |
هدف از طرح درس | توانمند سازی دانشجویان در شناخت وآژگان تخصصی و ترجمه روان متون تخصصی در راستای استفاده از مقالات علمی رشته تغذیه طیور |
عنوان | تغذیه طیور پیشرفته |
---|---|
مقطع تحصیلی | کارشناسی ارشد |
زمان برگزاری | یکشنبه 12-10 16- 14 |
مکان برگزاری | دانشکده کشاورزی |
تعداد واحد | ۳ |
پیش نیاز درس | ندارد |
نحوه ارزیابی | فعالیت کلاسی و ارایه گزارش آخرین یافته پژوهشی در مورد یک غذا 3 نمره |
روش تدریس | اسلاید پاور پوینت و بحث و بررسی موضوعات انتخابی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | 24 جلسه نظری و بحث و بررسی موضوعات انتخابی |
منابع | •Nutrition of the Chicken 4th edition 2001. lesson and Summers.
•Recent developments in poultry nutrition.
•Nutrition of the Turkey. Scott.M.L. Translated to Persian. K. Nazer Adl and H.janmohammadi.
•Papers from Scientific Journals.
•Poultry feedstuffs, supply, composition and nutritive value.
•Animal nutrition. McDonald….2011.
•Applied Animal nutrition. 2005.
MSc and Ph.D. dissertations |
طرح درس |
1- -N Introduction on poultry nutrition normal digestion of carbohyrate 2-Introduction on poultry nutrition normal digestion of lipids 3.Introduction on poultry nutrition normal digestion of protein and AA 4-Introduction on poultry nutrition normal digestion of vitamins and minerals 5-بررسی مقالات مرور روی هضم کربو هیدرات ها- چربی ها و پروتئین و اسید های امینه 6-تعادل انرژی تعریف و عوامل موثر برآن 7- تعادل انرژی در جوجه های گوشتی 8 تعادل انرژی مرغان تخمگذار 9- تعادل انرزی در مرغان مادر 10- بررسی مقالات منتشره در حوزه تعادل انرژی در دستجات مختلف طیور 11-- سیستم های بیان کننده انرژی GE. DE, ME, PE, EE8 12-AMEn و روش های اندزه گیری ان 13- ادامه جلسه نهم 14- TMEn و روش های اندازه گیری آن 15 - ادامه جلسه یازدهم- 16- معالات پیشگویی انرژی قابل متابولیسم 17- بررسی مقالات مرتبط با سیستم های انرژی 18- پروتئین تعریف انواع پروتئین های موجود در منابع غذایی 19- اسید های امینه. اسید امینه ضروری محدود کننده - عملکردی 20- ایزومر های اسید های امینه و کارایی انهادر تغذیه طیور انالوک اسید های امینه 21- بررسی مقالات منتشره 22- قابلیت هضم پرو تئین و اسید های آمینه 23- کیفیت پروتئین و روش های تعیین آن 24-افزوودنی غیر مغذی و فاکتور های ضد تغذیه ای و برخی توکسین ها در منایع غذایی طیور
|
هدف از طرح درس | اشنایی دانشجویان با مباحث پیشرفته تغذیه طیور و یافته های جدید در موضوعات پایه ای تغذیه طیور |
عنوان | تغذیه پیشرفته( پروتئین ها و اسید های آمینه) |
---|---|
مقطع تحصیلی | دكتری تخصصی PhD |
زمان برگزاری | چهارشنبه 16-14 |
مکان برگزاری | دانشکده کشاورزی- ک 202 |
تعداد واحد | ۲ |
پیش نیاز درس | ندارد |
نحوه ارزیابی | 1- امتحان میان ترم 2- شکت فعال در بررسی مقالات کلاسی 3- ارایه مقالات ترمی 4- امتحان پایان ترم |
روش تدریس | اسلاید های پاور پوینت |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | 16 جلسه - نظری |
منابع |
•- Nutrition of the Chicken 4th edition 2001. lesson and Summers. Chapter 3
Papers from Scientific Journals.
MSc and Ph.D. dissertations |
طرح درس | 1- تعریف- نامگذاری و تجزیه اسید های آمینه 2- مروی بر متابولیسم و تغذیه اسید های آمینه 3-روش های ارزشیابی کیفیت پروتئین در تغذیه طیور 4- روش های Integrative 5- بررسی مقالات منتشره 6- روش های addetive 7- ادامه روش های addetive 8-بررسی مقالات منتشره 9--روش های تعیین احتیاجات اسید امینه در طیور 10- ادامه روش های تعیین احتیاجات اسید امینه در طیور 11- بررسی مقالا منتشره 12- روش های تعیین قابلیت هضم اسید های امینه 13-بررسی مقالات منتشره 14- کارایی ایزومر های اسید های امینه 15- پاسخ جوجه های گوشتی و مرغان تخمگذار به اسید های آمینه 16- ارایه مقالات منتخب دانشجویان
|
هدف از طرح درس | آشنایی دانش جویان با آخرین یافته های علمی در خصوص تغذیه اسید های امینه در طیور و کسب توانایی در انجام پژوهش های مربوطه |