جلال دهقان نیا

سوابق تحصیلی

مقطع تحصیلیسال اخذ مدرکرشته و گرایش تحصیلیدانشگاه
کارشناسی۱۳۷۵مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذاییدانشگاه تبریز
کارشناسی ارشد۱۳۸۱مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذاییدانشگاه تهران
دکترای تخصصی۱۳۸۷مهندسی صنایع غذاییدانشگاه مک گیل کانادا

اطلاعات استخدامی

محل خدمتعنوان سمتنوع استخدامنوع همکاریپایه
دانشکده کشاورزی - گروه علوم و مهندسی صنایع غذاییعضو هیأت علمیرسمی قطعیتمام وقت۲۷

سوابق اجرایی

1) عضو شورای عمومی و تحصیلات تکمیلی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

2) عضو کمیته منتخب جهت بررسی مدارک ارتقاء اعضای هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

3) ایجاد گرایش مهندسی صنایع غذایی در گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز (جذب دانشجو برای اولین بار در دانشگاه در دو مقطع کارشناسی ارشد (مهر ماه 1389) و دکتری تخصصی (بهمن ماه 1390)

4) مشارکت در طراحی و راه­‌اندازی آزمایشگاه بیوفیزیک و مهندسی صنایع غذایی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

5) استاد راهنمای آموزشی دانشجویان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز

6) ارزیابی و داوری طرح‌­های مختلف تحقیقاتی

7) داوری بیش از صد مورد مقالات JCR (خارجی) و علمی پژوهشی (داخلی)

8) عضو هیأت تحریریه نشریه پژوهش­‌های صنایع غذایی دانشگاه تبریز

1) کارشناسی

1-1) اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی (2 واحد نظری + 1 واحد عملی)

1-2) تکنولوژی پس از برداشت (2 واحد نظری)

1-3) اصول مهندسی صنایع غذایی 1 (2 واحد نظری)

1-4) اصول مهندسی صنایع غذایی 2 (2 واحد نظری)

1-5) اصول مهندسی صنایع غذایی 3 (2 واحد نظری)

1-6) اصول بسته‌­بندی مواد غذایی (2 واحد نظری)

2) کارشناسی ارشد

2-1) پدیده‌های انتقال در صنایع غذایی (3 واحد نظری)

2-2) کاربرد نرم­‌افزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (2 واحد نظری + شبیه­‌سازی با کامپیوتر)

2-3) روش تحقیق (2 واحد نظری)

2-4) مدل­‌سازی مقدماتی (2 واحد نظری + شبیه­‌سازی با کامپیوتر)

2-5) مدل­‌سازی شبکه­‌های عصبی و فازی (2 واحد نظری + 1 واحد عملی)

2-6) محاسبات مهندسی صنایع غذایی (2 واحد نظری)

2-7) بسته­‌بندی مواد غذایی تکمیلی (2 واحد نظری)

3) دکتری تخصصی

3-1) ویژگی­‌های فنی دستگاه­‌ها و طراحی آن‌ها در صنایع غذایی (3 واحد نظری)

3-2) پدیده‌های انتقال پیشرفته در مهندسی صنایع غذایی (2 واحد نظری)

3-3) مدل­‌سازی و شبیه‌سازی در صنایع غذایی (2 واحد نظری)

3-4) طراحی و مدل­‌سازی واحد صنایع غذایی (2 واحد نظری + 1 واحد عملی)

3-5) ویژگی­‌های فنی دستگاه­‌های صنایع غذایی (2 واحد نظری)

3-6) سیاست­ها و سیستم‌های ملی و بین­‌المللی صنایع غذایی (2 واحد نظری)