جلال دهقان نیا
سوابق تحصیلی
مقطع تحصیلی | سال اخذ مدرک | رشته و گرایش تحصیلی | دانشگاه |
---|---|---|---|
کارشناسی | ۱۳۷۵ | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی | دانشگاه تبریز |
کارشناسی ارشد | ۱۳۸۱ | مهندسی کشاورزی - علوم و صنایع غذایی | دانشگاه تهران |
دکترای تخصصی | ۱۳۸۷ | مهندسی صنایع غذایی | دانشگاه مک گیل کانادا |
اطلاعات استخدامی
محل خدمت | عنوان سمت | نوع استخدام | نوع همکاری | پایه |
---|---|---|---|---|
دانشکده کشاورزی - گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی | عضو هیأت علمی | رسمی قطعی | تمام وقت | ۲۷ |
سوابق اجرایی
1) عضو شورای عمومی و تحصیلات تکمیلی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
2) عضو کمیته منتخب جهت بررسی مدارک ارتقاء اعضای هیأت علمی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
3) ایجاد گرایش مهندسی صنایع غذایی در گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز (جذب دانشجو برای اولین بار در دانشگاه در دو مقطع کارشناسی ارشد (مهر ماه 1389) و دکتری تخصصی (بهمن ماه 1390)
4) مشارکت در طراحی و راهاندازی آزمایشگاه بیوفیزیک و مهندسی صنایع غذایی گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
5) استاد راهنمای آموزشی دانشجویان گروه علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز
6) ارزیابی و داوری طرحهای مختلف تحقیقاتی
7) داوری بیش از صد مورد مقالات JCR (خارجی) و علمی پژوهشی (داخلی)
8) عضو هیأت تحریریه نشریه پژوهشهای صنایع غذایی دانشگاه تبریز
1) کارشناسی
1-1) اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی (2 واحد نظری + 1 واحد عملی)
1-2) تکنولوژی پس از برداشت (2 واحد نظری)
1-3) اصول مهندسی صنایع غذایی 1 (2 واحد نظری)
1-4) اصول مهندسی صنایع غذایی 2 (2 واحد نظری)
1-5) اصول مهندسی صنایع غذایی 3 (2 واحد نظری)
1-6) اصول بستهبندی مواد غذایی (2 واحد نظری)
2) کارشناسی ارشد
2-1) پدیدههای انتقال در صنایع غذایی (3 واحد نظری)
2-2) کاربرد نرمافزارهای محاسباتی در صنایع غذایی (2 واحد نظری + شبیهسازی با کامپیوتر)
2-3) روش تحقیق (2 واحد نظری)
2-4) مدلسازی مقدماتی (2 واحد نظری + شبیهسازی با کامپیوتر)
2-5) مدلسازی شبکههای عصبی و فازی (2 واحد نظری + 1 واحد عملی)
2-6) محاسبات مهندسی صنایع غذایی (2 واحد نظری)
2-7) بستهبندی مواد غذایی تکمیلی (2 واحد نظری)
3) دکتری تخصصی
3-1) ویژگیهای فنی دستگاهها و طراحی آنها در صنایع غذایی (3 واحد نظری)
3-2) پدیدههای انتقال پیشرفته در مهندسی صنایع غذایی (2 واحد نظری)
3-3) مدلسازی و شبیهسازی در صنایع غذایی (2 واحد نظری)
3-4) طراحی و مدلسازی واحد صنایع غذایی (2 واحد نظری + 1 واحد عملی)
3-5) ویژگیهای فنی دستگاههای صنایع غذایی (2 واحد نظری)
3-6) سیاستها و سیستمهای ملی و بینالمللی صنایع غذایی (2 واحد نظری)