برنامه درسی

لیست برنامه های درسی

عنوان بیوحسگر های پیشرفته در فرآوری و کنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی
مقطع تحصیلی دكتری تخصصی PhD
مکان برگزاری ساختمان گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

ندارد

نحوه ارزیابی
  1.  هر سخنرانی 1 نمره، Essay 4 نمره و آزمون پایان نیمسال 10 نمره
  2. آزمون کتبی پایان نیمسال در ساعت 14:00 روز یک­شنبه 03/04/1403 برگزار خواهد شد.
  3. تعداد سوالات آزمون پایان نیمسال 10، زمان آزمون 10 دقیقه، و نوع سوالات چند گزینه­ای یک جوابی با نمره منفی خواهد بود.
روش تدریس

حضوری با استفاده از پاورپوینت، ویدئو و انیمیشن

زمان بندی و نحوه ارائه درس

10 دقیقه ارائه مطلب توسط دانشجو و بقیه زمان ارائه مطلب توسط استاد بر اساس طرح درس

منابع
  1. Paper: Challenges in Biosensor Development.pdf1
  2. Li, Yanbin. (2006). Section 2.3 Biosensors, pp.52-93, of Chapter 2 Hardware, in CIGR Handbook of Agricultural Engineering Volume VI Information Technology. Edited by CIGR—The International Commission of Agricultural Engineering; Volume Editor, Axel Munack. St. Joseph, Michigan, USA: ASABE. Copyright American Society of Agricultural Engineers.
  3.  
  4. Yoon, J. Y. (2013). Introduction to Biosensors: From Electric Circuits to Immunosensors. New York: Springer.
  5. Mutlu, M. (Ed.). (2011). Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control. Boca Raton, FL: Taylor & Francis Group, LLC.
  6. Bartlett, P. N. (Ed.). (2008). Bioelectrochemistry: Fundamentals, Experimental Techniques and Applications. England: John Wiley & Sons Ltd.
  7. ص 1 تا 20 ( اول قسمت 6) یادداشت­های انگلیسی از (Dally et al, 1984)
  8. Biosensors1.potx and Biosensors.pot2 از فولدر Biosensors/Powerpoints
  9. Vanden Berg, G. E. (1988). Agricultural Sensors. ASAE Publication 09-88. St Joseph MI 49085-9659 USA.
  10. Microfluidics Film:
فایل پیوست اول Biosensors.pdf
فایل پیوست دوم Jeong-Yeol Yoon Introduction to biosensors From electric circuits to immunosensors 2012.pdf
فایل پیوست سوم [P._N._Bartlett]_Bioelectrochemistry_fundamentals(BookFi.org).pdf
طرح درس

طرح درس بیوحسگر­های پیشرفته در فرآوری و کنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی

شماره درس: 8582103     تعداد واحد: 2

دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم- فناوری پس از برداشت        

نیمسال دوم 03-1402

021122

تعطیل رسمی

021129

شرح فایل مرا بخوان

شرح سرفصل­ها

لیست منابع

عناوین پروژه

Paper: Challenges in Biosensor Development.pdf

Li, Yanbin. (2006). Section 2.3 Biosensors, pp.52-93, of Chapter 2 Hardware, in CIGR Handbook of Agricultural Engineering Volume VI Information Technology. Edited by CIGR—The International Commission of Agricultural Engineering; Volume Editor, Axel Munack. St. Joseph, Michigan, USA: ASABE. Copyright American Society of Agricultural Engineers.

 

  1. Yoon, J. Y. (2013). Introduction to Biosensors: From Electric Circuits to Immunosensors. New York: Springer.

Mutlu, M. (Ed.). (2011). Biosensors in Food Processing, Safety, and Quality Control. Boca Raton, FL: Taylor & Francis Group, LLC.

Bartlett, P. N. (Ed.). (2008). Bioelectrochemistry: Fundamentals, Experimental Techniques and Applications. England: John Wiley & Sons Ltd.

  1. ص 1 تا 20 ( اول قسمت 6) یادداشت­های انگلیسی از (Dally et al, 1984)
  2. Biosensors1.potx and Biosensors.pot2 از فولدر Biosensors/Powerpoints
  3. Vanden Berg, G. E. (1988). Agricultural Sensors. ASAE Publication 09-88. St Joseph MI 49085-9659 USA.
  4. Microfluidics Film:

021206

تعطیل رسمی

021213

از اول بند 2 طرح درس - تا آخر هایلایت 3 ص 3/54 Biosensors.pdf و تا آخر شکل 10-1 (ص 7 ) Yoon, J. Y. (2013). Introduction to Biosensors: From Electric Circuits to Immunosensors. New York: Springer. و اسلاید اول و دوم Power Points: Presentation1  و ادامه از Power Points: Presentationاز بند 1 طرح درس +ادامه با فیلم Microfluidics + ادامه با Biosensors.pdf

021220

تا آخر هایلایت 1 ص 4/55 Biosensors.pdf و تا آخر ص 7 Yoon, J. Y. (2013). Introduction to Biosensors: From Electric Circuits to Immunosensors. New York: Springer. و از اول اسلاید 3  Power Points: Presentationاز بند 1 طرح درس +ادامه با 2.3.1 Introduction Biosensors.pdf

021227

از اولCursor   هایلایت 1 ص 4/55 Biosensors.pdf

030119

از اول پاراگراف هایلایت شده 9/60 Biosensors.pdf

030126

از اول3.4 BIPOLAR JUNCTION TRANSISTOR   و در ادامه، 12/63 Biosensors.pdf Electrochemical Biosensors و Indirect biosensors (or labeled biosensors و از اول قسمت 5 - 1 کتاب ص11 Introduction to Biosensors : From Electric Circuits to Immunosensors  و کتاب

Book: BIOSENSORS in FOOD PROCESSING, SAFETY, and QUALITY CONTROL

و ادامه از

از اول  2.3.4 Classification of Biosensors 56 (5 پی دی اف) بند 2 طرح درس و

-           Go to chapter 3 page 73(93) book: Introduction to Mechatronics and Measurement Systems

030202

  • Go to chapter 3 page 76(93)(Fig3-2) book: Introduction to Mechatronics and Measurement از  Systems
  • BIPOLAR JUNCTION TRANSISTOR ص 90 (110) کتاب

از زمان 20:26 A detailed introduction to pH-FET, IS-FET, Chem-FET Based Sensors and biosensors

030209

  • From p102 (122) Introduction to mechatronic, 3.5 FIELD-EFFECT TRANSISTORS to p110 (130)
  • Film: Transistors - Field Effect and Bipolar Transistors_  MOSFETS and BJTs

ادامه از ص 57 پاراگراف 4 فایل پی دی اف بیوسنسورز اول

and an ISFET based enzyme biosensor was used for analysis of potato glycoalkaloids [32]. و در ادامه:

 

030216

Film: A detailed introduction to pH-FET, IS-FET, Chem-FET Based Sensors and biosensors

  • از اول Immuno-Sensors ص57 فایل پی دی اف بیوسنسورز

سپس از اول ENFET ص64 (13 پی دی اف) بند 2 طرح درس، پی دی اف Ion Sensitive Field Effect Transistors و ENZYME-FET TRANSISTOR TECHNOLOGY از فولدر ENFET

030223

از دقیقه 28 فیلم زیر

Film: A detailed introduction to pH-FET, IS-FET, Chem-FET Based Sensors and biosensors

  • از اول Immuno-Sensors ص57 فایل پی دی اف بیوسنسورز

سپس از اول ENFET ص64 (13 پی دی اف) بند 2 طرح درس، پی دی اف Ion Sensitive Field Effect Transistors و ENZYME-FET TRANSISTOR TECHNOLOGY از فولدر ENFET

030230

  • از اول Immuno-Sensors ص57 فایل پی دی اف بیوسنسورز

سپس از اول ENFET ص64 (13 پی دی اف) بند 2 طرح درس، پی دی اف Ion Sensitive Field Effect Transistors و ENZYME-FET TRANSISTOR TECHNOLOGY از فولدر ENFET

030306

از اول Indirect biosensors  ص 62 کتب، ص 11 پی دی اف بیوسنسورز

030313

از اول فیلم Nanobiosensors for food safety Biosensors  ص 15 پی دی اف (ص 66 کتاب) منبع ردیف 3 و از زمان 15:17 فیلم Nanobiosensors for food safety II optical_1080p – Copy و از اول Optical و از اول Absorption and Reflection Biosensors ص 15 پی دی اف (ص 66 کتاب) منبع ردیف 3II optical_1080p – Copy و ادامه از ص 62 کتب، ص 11 پی دی اف بیوسنسورز Electrochemical Biosensors

030320

از اول Fluorescence biosensors are able to … ص 17 پی دی اف (ص 66 کتاب) منبع ردیف 3 و از اول آخرین هایلایت ص 21 پی دی اف (ص 72 کتاب) منبع ردیف 3: The SAW device has……..

از اول زمان 08:57 فیلم  Introduction to microfluidicsو

از اول 2.3.5 Immobilization of Biosensing Materials ص24 پی دی اف (ص 75 کتاب) منبع ردیف 3

030403

امتحان: ساعت 14:00 روز یک­شنبه 03/04/1403

هدف از طرح درس

توجیه دانشجو نسبت به مطالب ارائه شده

توضیحات

روش برگزاری کلاس و آزمون پایان نیمسال

درس بیوحسگر­های پیشرفته در فرآوری و کنترل کیفیت و سلامت مواد غذایی

شماره درس: 8582103     تعداد واحد: 2

دکتری مهندسی مکانیک بیوسیستم- فناوری پس از برداشت        

نیمسال دوم 03-1402

  1. لطفا نماینده کلاس را معرفی نمایید.
  2. لطفا شماره تلفن همراه، آدرس ایمیل، تلگرام، و واتس­اپ نماینده کلاس به اینجانب ارسال شود.
  3. یک فولدر اختصاصی، حاوی فایل­های "Read Me"، "Syllabus"، "Essay Title "Reference"و فولدرهای "Presentations " و "Books"، در اختیار شما قرار داده شده است.
  4. تعداد 6 سخنرانی توسط شما در تاریخ­های تعیین شده ارائه خواهد شد.
  5. برای تعیین موضوع هر سخنرانی، فایل یک مقاله در فولدر "Presentations " در اختیار شما قرار داده شده است. تاریخ سخنرانی، شش رقم اول فایل مقاله است.
  6. به ازای هر مقاله مربوط به سخنرانی دو مقاله جدید تر از آن توسط شما تهیه خواهد شد.
  7. مقالات مربوط به موضوع سخرانی فقط برای آشنایی با موضوع سخنرانی است، و نه برای ترجمه؛ از ارائه ترجمه مقالات خودداری شود.
  8. سخنرانی باید با استفاده از مقالات و منابع دیگر و با استفاده از پاورپوینت انجام شود.
  9. فایل­های مربوط به سخنرانی­ها، مقالات تهیه شده توسط شما، و Essay تا پایان روز یک­شنبه 03/04/1403 در قالب rar فایل از طریق ایمیل ghassemzadeh@tabrizu.ac.ir به اینجانب ارسال شود.
  10. روش ارزیابی: هر سخنرانی 1 نمره، Essay 4 نمره و آزمون پایان نیمسال 10 نمره
  11. آزمون کتبی پایان نیمسال در ساعت 14:00 روز یک­شنبه 03/04/1403 برگزار خواهد شد.
  12. تعداد سوالات آزمون پایان نیمسال 10، زمان آزمون 10 دقیقه، و نوع سوالات چند گزینه­ای یک جوابی با نمره منفی خواهد بود.
عنوان فرآیند تولید
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد
مکان برگزاری ساختمان گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم
تعداد واحد ۳
پیش نیاز درس

ندارد

نحوه ارزیابی
  1. آزمون عملی (1 واحد عملی) پایان نیمسال در ساعت 14 روز دوشنبه مورخه 04/04/1403 برگزار خواهد شد. سوالات عملی شامل  مطالب ارائه شده در کلاس و پروژه خواهد بود.
  2. روش ارزیابی آزمون عملی (1 واحد عملی): هر سخنرانی 2 نمره، پروژه 6 نمره، و پاسخ به سوالات آزمون عملی پایان نیمسال 8 نمره، جمعا 20 نمره.
  3. آزمون کتبی (2 واحد نظری) پایان نیمسال در ساعت 10:30 روز شنبه مورخه 09/04/1403 برگزار خواهد شد. نوع سوالات چند گزینه­ای یک جوابی با نمره منفی، تعداد سوالات 26، و زمان آزمون 25 دقیقه خواهد بود.
  4. روش ارزیابی آزمون کتبی (2 واحد نظری): پاسخ به سوالات فصل­های 1 تا 5، 11 و 12 کتاب دگارمو 7 نمره، آزمون کتبی 13 نمره، جمعا 20 نمره.
روش تدریس

حضوری با استفاده از پاورپوینت، ویدئو و انیمیشن

زمان بندی و نحوه ارائه درس

10 دقیقه ارائه مطلب توسط دانشجو و بقیه زمان ارائه مطلب توسط استاد بر اساس طرح درس

منابع

 

منابع درس:

فرآیند تولید

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم- طراحی و ساخت    تعداد واحد: 2+1

1

Black, J. T., R. A. Kohser. 2008. DeGarmo’s Materials and Processes in Manufacturing. 10th ed. John Wiley & Sons, Inc. USA.

Chapter 1: Introduction to DeGarmo’s Materials and Processes in Manufacturing, pp 1 – 27.

Chapter 2: Properties of Materials, pp 28-55,

Chapter 3: Nature of Metals and Alloys, pp 56-70.

Chapter 4: Equilibrium Phase Diagrams and the Iron-Carbon System, pp 71-88.

Chapter 5: Heat Treatment, pp 89-117.

Chapter 9: Material Selection, pp195-212.

Chapter 10: Measurement and Inspection and Testing, pp 213-261

Chapter 11: Fundamentals of Casting, 262-282.

Chapter 12: Expendable-Mold Casting Processes, pp 283-312.

Chapter 13: Multiple-Use-Mold Casting Processes, pp 313-333.

Chapter 14: Fabrication of Plastics, Ceramics, and Composites, pp 334-362.

Chapter 15: Fundamentals of Metal Forming, pp 363-380.

Chapter 16: Bulk Forming Processes, pp 381-420.

Chapter 17: Sheet-Forming Processes, pp 421-459.

Chapter 18: Powder Metallurgy, pp 460- 483.

Chapter 19: Electronic, Electrochemical, Chemical, and Thermal Machining Processes, pp 484-522.

Chapter 20: Fundamentals of Machining/Orthogonal Machining, pp523-559.

Chapter 21: Cutting Tools for Machining, pp 560-597.

Chapter 22: Turning and Boring Processes, 598-627.

Chapter 23: Drilling and Related Hole-Making Processes, pp 628-655.

Chapter 24: Milling, pp 656-676.

Chapter 25: Workholding Devices for Machine Tools, pp 677-701.

Chapter 26: Numerical Control (NC) and the A(4) Level Automation, pp 702-730.

Chapter 27: Other Machining Processes, pp 731-755.

Chapter 28: Abrasive Machining Processes, pp 756-789.

Chapter 29: Thread and Gear Manufacturing, pp 790-826.

Chapter 30: Fundamentals of Joining, pp 827-841.

Chapter 31: Gas Flame and Arc Processes, pp 842-870.

Chapter 32: Resistance and Solid-State Welding Processes, pp 871-888.

Chapter 33: Other Welding Processes, Brazing and Soldering, pp 889-914.

Chapter 34: Adhesive Bonding, Mechanical Fastening, and Joining of Nonmetals, pp 915-932.

Chapter 35: Surface Engineering, 933-968.

Chapter 36: Quality Engineering, 969-1000

2

Hosford, W. F., R. M. Caddell. 1983. Metal Forming Mechanics and Metallurgy. Prentice-Hall, Inc., Englewood Cliffs, N. J. 07632.

3

Flinn, R. A. 1963. Fundamentals of Metal Casting. Addison- Wesley Publishing Company. USA.

4

Van Vlack, L. H. 1989. Elements of Material Science and Engineering. 6th ed. Addison- Wesley Publishing Company. New York.

Chapter 5: Phase Equilibria, pp147-186.

Chapter 8: Deformation and Fracture, pp 251-280.

Chapter 9: Shaping, Strengthening, and Toughening Processes, pp 281-346.

5

Spotts, M. F. 1985. Design of Machine Elements. 6th ed. Prentice- Hall Inc., New Jersey.

Chapter 5: Screws

          Section 14: Materials and Methods of Manufacture, pp 280-281.

Chapter 7: Welded and Riveted Connections, pp 340-380.

Chapter 10: Spure Gears

          Section 8: Methods of manufacture, pp 463-465.

Chapter 14: Engineering Materials, pp 660-718.

6

Journal of Materials Processing Technology

حائریان اردکانی، ع. 1385. مواد و فرآیند های تولید. (ترجمه). جلد ا تا 5 . انتشارات نیما. مشهد.

6

قاری نیت، ع. ا. 1369. تئوری و عملی متالوژی. (ترجمه). انتشارات باستان. تهران.

7

قاسم زاده، ح. ر. 1371. مواد ساختمانی ادوات کشاورزی. جزوه درسی. دانشکده کشاورزی. دانشگاه تبریز.

8

اشرفی زاده، ف. 1371. اصول مهندسی و علم مواد.(ترجمه). مرکز نشر دانشگاهی. تهران.

9

قاسم زاده. ح. ر. 1379. طراحی مکانیکی اجزای ماشین.(ترجمه). جلد1: فصل2 و فصل 11 قسمت های 7 تا 9 و جلد 2: فصل 14، قسمت.4

10

 

فایل پیوست اول DeGarmo’s MATERIALS AND PROCESSES IN MANUFACTURING.pdf
فایل پیوست دوم 0202سوالات فصل 1 کتاب دگارمو.docx
فایل پیوست سوم 0202سوالات فصل 2 کتاب دگارمو.docx
طرح درس

طرح درس فرایند تولید

شماره درس:95821022     تعداد واحد: 2+1

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم- طراحی و ساخت

نیمسال دوم 03-1402

021123

شرح فایل مرا بخوان

شرح سرفصل­ها

لیست منابع

عناوین پروژه:

  1. مطالعه موردی آخر فصل 2 کتاب دگارمو
  2. مطالعه موردی آخر فصل 6 کتاب دگارمو
  3. مطالعه موردی آخر فصل 13 کتاب دگارمو                                              
  4. مطالعه موردی آخر فصل 16 کتاب دگارمو
  5. مطالعه موردی آخر فصل 17 کتاب دگارمو
  6. مطالعه موردی آخر فصل 19 کتاب دگارمو
  7. مطالعه موردی آخر فصل 21 کتاب دگارمو
  8. مطالعه موردی آخر فصل 22 کتاب دگارمو

تا اول اسلاید 11 تدریس و فیلم Forming Processes: Die Casting  نمایش داده شد.

021130

از اول اسلاید 11 تا اول اسلاید 15 تدریس و فیلم­های

- Machining Processes: Turning and Lathe Basics

- Machining Processes: Milling and machining Center Basics

نمایش داده شد.

021207

تا اول اسلاید 20 و تا آخر فیلم Electrical Discharge Machining

021214

تا اول اسلاید 31 و تا آخر فیلم Cutting Tool Materials و کل فولدر Single Point Cutting Tool   و تا اول فیلم Lecture - 3 On Tool Geometry [81Fdif5e85c] از فولدر Tool Geometry

021221

تا اول اسلاید 35 و تا آخر فیلم Cutting Tool Materials و کل فولدر Single Point Cutting Tool   و تا اول فیلم Lecture - 3 On Tool Geometry [81Fdif5e85c] از فولدر Tool Geometry

021228

از اول اسلاید 35 و از اول فیلم Lecture - 3 On Tool Geometry [81Fdif5e85c] از فولدر Tool Geometry

030120

از اول اسلاید 44 و از اول فیلم Forming Processes- Sheet Metal Stamping Dies & Processes

030127

از اول اسلاید 58 و از اول فیلم Forming Processes- Die Casting

030203

از اول اسلاید 67 و از اول فیلم Forging - Forming Processes

030210

PowerPoint (فصل 1 منبع 1 از ص1 متون هایلایت شده)

فیلم Machining Processes: Turning & Lathe Basics و فیلم Lecture - 3 On Tool Geometry [81Fdif5e85c] و فیلم Lecture - 3 On Tool Geometry [81Fdif5e85c] و Milling and Machining center Basic

030217

از اسلاید 29 و اول فیلم Machining Processes: EDM

030224

از اول اسلاید 45

Integration of the design function and the manufacturing function

و از اول فیلم Machining Processes- Cutting tool Materials

030231

از اول اسلاید 76 و فیلم Casting و Forming Processes

030307

از اول اسلاید 95 و فیلم Forging و فیلم Die Casting & Powder Metallurgy

030314

تعطیل رسمی

030321

از اول اسلاید 117 تا 162 و فیلم Additional Processes و Plastic Blow Molding

030404

امتحان عملی: ساعت 14 روز دوشنبه 030404

030409

امتحان نظری: ساعت 10:30 روز شنبه 030409

هدف از طرح درس

توجیه دانشجو نسبت به مطالب ارائه شده

توضیحات

روش برگزاری کلاس و آزمون پایان نیمسال

درس فرایند تولید

شماره درس:95821022     تعداد واحد: 2+1

کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک بیوسیستم- طراحی و ساخت

نیمسال دوم 03-1402

  1. لطفا نماینده کلاس را معرفی نمایید و با ایشان در تماس مستمر باشید.
  2. یک فولدر اختصاصی، حاوی فولدرهای "Books"، "Presentations "References“Review Questions and Problems”، و فایل­های "Production Process Syllabus"، "Project Title"، و "Read Me" در اختیار شما قرار داده شده است.
  3. تعداد 3 سخنرانی توسط شما در تاریخ­های تعیین شده ارائه خواهد شد.
  4. برای تعیین موضوع هر سخنرانی، فایل یک مقاله در فولدر "Presentations " در اختیار شما قرار داده شده است. تاریخ سخنرانی، شش رقم اول فایل مقاله است.
  5. به ازای هر مقاله مربوط به سخنرانی دو مقاله جدید تر از آن توسط شما تهیه خواهد شد.
  6. مقالات مربوط به موضوع سخنرانی فقط برای آشنایی با موضوع سخنرانی است، و نه برای ترجمه؛ از ارائه ترجمه مقالات خودداری شود.
  7. سخنرانی­ها باید با استفاده از مقالات و منابع دیگر و با استفاده از پاورپوینت انجام شود. در اسلایدها، شماره هر اسلاید و تعداد کل اسلاید ها در هر یک از اسلایدها درج شود؛ برای مثال: 12/1، 12/2، 12/3..........
  8. در سخنرانی 5 نکته به­طور روشن ذکر شود:

8-1 بیان مسئله­ای که اجرای تحقیقات در خصوص موضوع سخنرانی را ضروری کرده است.

8-2 از چه روش­هایی برای حل مسئله استفاده شده است؟

8-3 چه نتایجی از تحقیقات انجام شده حاصل شده است؟

8-4 محققان در انجام تحقیقات با چه موانعی مواجه بوده­اند؟

8-5 محققان چه پیشنهاداتی را برای دیگر محققانی که در آینده می­خواهند تحقیقات در خصوص موضوع مزبور را ادامه دهند ارائه کرده­اند؟  

  1. تعدادی از سوالات مربوط به فصل­های 1 تا 5، 11 و 12 کتاب دگارمو در فولدر "Review Questions and Problems” در اختیار شما قرار داده شده است. سوالات تعیین شده در جدول مربوط باید توسط شما پاسخ داده شود. پاسخ­ها باید به­صورت فایل Word تهیه شود.
  2. فایل­های مربوط به سخنرانی­ها، مقالات تهیه شده توسط شما، پروژه (در قالب فایل Word) و پاسخ سوالات فصل­های 1 تا 5، 11 و 12 کتاب دگارمو تا پایان روز 03/04/1403 در قالب rar فایل از طریق ایمیل ghassemzadeh@tabrizu.ac.ir به اینجانب ارسال شود.
  3. آزمون عملی (1 واحد عملی) پایان نیمسال در ساعت 14 روز دوشنبه مورخه 04/04/1403 برگزار خواهد شد. سوالات عملی شامل  مطالب ارائه شده در کلاس و پروژه خواهد بود.
  4. روش ارزیابی آزمون عملی (1 واحد عملی): هر سخنرانی 2 نمره، پروژه 6 نمره، و پاسخ به سوالات آزمون عملی پایان نیمسال 8 نمره، جمعا 20 نمره.
  5. آزمون کتبی (2 واحد نظری) پایان نیمسال در ساعت 10:30 روز شنبه مورخه 09/04/1403 برگزار خواهد شد. نوع سوالات چند گزینه­ای یک جوابی با نمره منفی، تعداد سوالات 26، و زمان آزمون 25 دقیقه خواهد بود.
  6. روش ارزیابی آزمون کتبی (2 واحد نظری): پاسخ به سوالات فصل­های 1 تا 5، 11 و 12 کتاب دگارمو 7 نمره، آزمون کتبی 13 نمره، جمعا 20 نمره.
عنوان رئولوژی مواد غذایی
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد
زمان برگزاری یکشنبه ساعت 14 تا 16
مکان برگزاری کلاس 1 مرکز تحصیلات تکمیلی
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

ندارد

نحوه ارزیابی
  • هر سخنرانی 2 نمره،
  •  آزمون پایان نیمسال 14 نمره،
  •  تعداد سوالات آزمون پایان نیمسال 14، زمان آزمون 15 دقیقه، و نوع سوالات چند گزینه ­ای یک جوابی با نمره منفی خواهد بود.
روش تدریس
  • یک فولدر اختصاصی، حاوی فایل­ های "مرا بخوان"، "سرفصل ­ها"، "پی­ دی ­اف مقالات"، "پی ­دی ­اف منابع"،  و "پی­ دی ­اف دو عنوان کتاب مرجع" به شما تحویل داده می­ شود.
  • تعداد 3 سخنرانی 15 دقیقه ای باید توسط شما در تاریخ ­های تعیین شده ارائه شود.
  • برای راهنمایی در مورد موضوع انتخابی و تاریخ هر سخنرانی فایل یک مقاله در اختیار شما قرار می ­گیرد.
  • نام فایل مقاله، با تاریخ سخنرانی آغاز شده است.
  • به ازای هر مقاله دو مقاله جدید تر از آن باید توسط شما تهیه شود.
  • مقالات فقط برای آشنایی با موضوع سخنرانی است، و نه برای ترجمه؛ از ارائه ترجمه مقالات خودداری شود.
  • سخنرانی باید با استفاده از مقالات و منابع دیگر با پاورپوینت انجام شود.
  • فایل مقالات و منابع هر سخنرانی و فایل پاورپوینت تهیه شده بعد از آخرین جلسه در قالب rar فایل از طریق ایمیل ghassemzadeh@tabrizu.ac.ir یا hamidrgzadeh@gmail.com به اینجانب ارسال شود.
زمان بندی و نحوه ارائه درس

مطالب قابل ارائه

در طول نیمسال

  1. اسلاید 1 تا 5 پاورپوینت 1403 Rheology of Foods
  2. مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985. فصل 1 قسمت 2 ص6
    • Perfect Elasticity
    • Homogeneity
    • Isotropy
    • Viscoelasticity ازص 352 Van Vlack, L. H. 1989.
  3. توضیحات از ص 2 و 3 همراه با جدول 3 از Mohsenin, N. N. 1980.
  4. خواص حرارتی از قسمت 3-1 Thermal Properties  ص 8 Mohsenin, N. N. 1980.
  5. Electrical Properties  از قسمت 4-1 ص 10 و 11 Mohsenin, N. N. 1980.
  6. معیار های تعیین شکل و اندازه 1ز ص 82 قسمت 2-3 .Mohsenin, N. N. 1980
  7. مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 1 قسمت 3 ص 6 تا 8
    • Tension and Compression Stress
  8. مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 1 قسمت 8 ص14 تا 17
    • Bending of Beams
  9. مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 1 قسمت 9 ص18 تا 20
    • Moment of Inertia
  10. شرح آزمایش خمش
  11. مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 3 قسمت 1 ص148 تا 151
    • Torsion of Circular Shaft
  12. ادامه مطالب از اسلاید 6 پاورپوینت 1403 Rheology of Foods

030701

تا آخر اسلاید 10

08

تا آخر اسلاید 21

15

تا آخر اسلاید 32

22

تا آخر اسلاید 43

29

تا آخر اسلاید 53

0806

تا آخر اسلاید 64

13

تا آخر اسلاید 75

20

تا آخر اسلاید 86

27

تا آخر اسلاید 96

0904

تا آخر اسلاید 107

11

تا آخر اسلاید 118

18

تا آخر اسلاید 129

25

تا آخر اسلاید 139

1002

تا آخر اسلاید 150

09

تا آخر اسلاید 161

16

تا آخر اسلاید 172

031029

ساعت 10:30 روز ­شنبه

منابع

Anon. 1974. Operating Instructions Manual 1-7-64-1. Instron Limited. UK.

Anon. 1994. Compression Test of Food Materials of Convex Shape. ASAE Standards. S368.2. pp 472-475.

Bourne, M. C. 2002. Food Texture and Viscosity: Concept and Measurement. Academic Press. New York.

Chapter 4: Principles of Objective Texture Measurement, pp 107-188

Chapter 5: Practices of Objective Texture Measurement, pp 189-233

Chapter 6: Viscosity Measurement, pp 234-256

Chapter 7: Sensory Methods of Texture and Viscosity Measurement, pp 257-291      

Chapter 8: Selection of a Suitable Test Procedure, pp 323-339

Brennan, J. G., J. R. Butters, N. D. Cowell, A. E. V. Lilly. 1976. Food Engineering      Operations. 2nded. Applied         Science Publishers Limited. London.

            Chapter 1: The Raw Material and the Process, pp 3 – 17.

DeMann, J. M., P. W. Voisey, V. F. Rasper, D. W. Stanley. 1976. Rheology and Texture in   Food Quality. The         AVI Publishing Company Inc. Westport, USA.

Fiedeldey, M. E., J. N. Walker, L. R. Walton. 1992. An Application of Failure Theory to          Burley Tobacco             Stalk. Transactions of the ASAE 35(2):603-606.

Mohsenin, N. N. 1980. Physical Properties of Plant and Animal Materials.3rd print. Gordon    and Breach, Science Publishers, Inc. New York.

Chapter 1:  Importance, pp 1- 21,

Chapter 4: Some Basic Concepts of Rheology, pp 128-224,

Chapter 5: Rheological Properties, pp 225-347,

Chapter 6: Contact Stresses Between Bodies in Compression, pp 348-382

Chapter 7: Rheology and Texture of Food Materials, pp 383-480,

Chapter 8: Mechanical Damage, pp 481-615.

Rao, M. A. 2007. Rheology of Fluid and Semisolid Foods: Principles and Applications. 2nded. Springer. NY, USA.

Rao, M. A., S. S. H. Rizvi. 1986. Engineering Properties of Foods. Marcel Dekker Inc. NY, USA.

  

Rosenthal, A. J. 1999. Food Texture: Measurement and Perception. An Aspen Publication. Maryland.

Spotts, M. F. 1985. Design of Machine Elements. 6thed. Prentice- Hall Inc., New Jersey. Chapter 1: Fundamental             Principles, pp 4-90.

Van Vlack, L. H. 1989. Elements of Material Science and Engineering. 6thed. Addison-           Wesley Publishing         Company. New York. Chapter 10: Polymers and Composites.         (Viscoelastic Deformation), pp 352-356.

قنبرزاده، ب. 1388. مبانی رئولوژی مواد و بیوپلیمر­های غذایی. موسسه انتشارات دانشگاه تهران.

فایل پیوست اول Food Texture and Viscosity.pdf
فایل پیوست دوم Rheology of Fluid and Semisolid Foods.pdf.pdf
طرح درس
  • اسلاید 1 تا 5 پاورپوینت 1403 Rheology of Foods
  • مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985. فصل 1 قسمت 2 ص6
    • Perfect Elasticity
    • Homogeneity
    • Isotropy
    • Viscoelasticity ازص 352 Van Vlack, L. H. 1989.
  • توضیحات از ص 2 و 3 همراه با جدول 3 از Mohsenin, N. N. 1980.
  • خواص حرارتی از قسمت 3-1 Thermal Properties  ص 8 Mohsenin, N. N. 1980.
  • Electrical Properties  از قسمت 4-1 ص 10 و 11 Mohsenin, N. N. 1980.
  • معیار های تعیین شکل و اندازه 1ز ص 82 قسمت 2-3 .Mohsenin, N. N. 1980
  • مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 1 قسمت 3 ص 6 تا 8
    • Tension and Compression Stress
  • مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 1 قسمت 8 ص14 تا 17
    • Bending of Beams
  • مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 1 قسمت 9 ص18 تا 20
    • Moment of Inertia
  • شرح آزمایش خمش
  • مطالب پایه از Spotts, M. F. 1985.  فصل 3 قسمت 1 ص148 تا 151
    • Torsion of Circular Shaft
  • ادامه مطالب از اسلاید 6 پاورپوینت 1403 Rheology of Foods
هدف از طرح درس
  • آشنایی ماهوی دانشجویان با مفاهیم اساسی و کاربردی درس 
  • استفاده بهینه از زمان
  • پوشش دادن همه سرفصل های پیش بینی شده
توضیحات

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.

عنوان مهندسی تعمیر و نگهداری
مقطع تحصیلی کارشناسی
زمان برگزاری دوشنبه ساعت 14 تا 18
مکان برگزاری آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی
تعداد واحد ۳
پیش نیاز درس

ندارد.

نحوه ارزیابی

تاریخ، محل و روش آزمون عملی و کتبی پایان نیمسال

روش ارزیابی

عنوان پروژه

تاریخ و محل آزمون عملی پایان نیمسال:

ساعت 14:00 روز دو­شنبه 1403/11/24، ساختمان گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم (سوال از گروه­های 5 نفره در مورد پروژه و مطالب تدریس­شده در کلاس)

تاریخ و محل آزمون کتبی پایان نیمسال:

ساعت 14:00 روز چهار­شنبه 1403/11/03، در محل اعلام شده توسط اداره امور آموزشی دانشکده (سوالات به­صورت تستی چهار جوابی تک­گزینه­ای خواهد بود.)

روش ارزیابی:

3 نمره پروژه+ 3 نمره تکالیف کلاسی+ 14 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال = 20 نمره

عنوان پروژه:

تدوین راهنمای تعمیر و نگهداری و جدول عیب­یابی یک ماشین انتخابی توسط گروه­ های 5 نفره

روش تدریس

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.

زمان بندی و نحوه ارائه درس

030702

  1. تا آخراسلاید 3 CLASS PRESENTATION.ppt
  2. شرح مقاله Who We Are & What We Can Do از فولدر Papers
  3. پخش فیلم­های زیر از فولدر Films:
  • مکانیزاسیون گردو Walnut video_2017-08-27_12-55-00،
  • تراکتور بدون راننده   CNHA_36089_446608_q310k
  • Asimo  و
  • Sony  

09

تا آخر اسلاید 17

16

تا آخر اسلاید 31

23

تا آخر اسلاید 45

30

تا آخر اسلاید 59

0807

تا آخر اسلاید 73

14

تا آخر اسلاید 87

21

تا آخر اسلاید 101

28

تا آخر اسلاید 115

0905

تا آخر اسلاید 129

12

تا آخر اسلاید 143

19

تا آخر اسلاید 157

26

تا آخر اسلاید 171

1003

تا آخر اسلاید 185

10

تا آخر اسلاید 199

17

تا آخر اسلاید 213

031124

آزمون عملی: ساعت 14:00 روز دوشنبه

031103

آزمون نظری: ساعت 14:00 روز چهارشنبه

منابع

Dhillon, B. S. 2002. Engineering Maintenance: A Modern Approach. CRC Press. USA.

Maintenance & Repair - Module 1, German Development Service

Mobley, R. K., L. R. Higgins and D. J. Wikoff. 2008. Maintenance Engineering Handbook. 7th Ed. McGraw-Hill Companies, Inc.

Sivakumara, E. R. Course Material on Maintenance Engineering. Department of Mechanical Engineering. Sasurie College of Engineering. Vijayamangalam – 638 056

Tutorials on Life Cycle Costing and Reliability Engineering, Course Material, Indian Institute of Management Bangalore, Chapter5: Maintainability and Maintenance, pp 133-18

فایل پیوست اول Engineering Maintenance - A Modern Approach.pdf
فایل پیوست دوم Maintenance Engineering Handbook.pdf
فایل پیوست سوم آمار و احتمال مهندسی (نایبی).pdf
طرح درس

030702

  1. تا آخراسلاید 3 CLASS PRESENTATION.ppt
  2. شرح مقاله Who We Are & What We Can Do از فولدر Papers
  3. پخش فیلم­های زیر از فولدر Films:
  • مکانیزاسیون گردو Walnut video_2017-08-27_12-55-00،
  • تراکتور بدون راننده   CNHA_36089_446608_q310k
  • Asimo  و
  • Sony  

09

تا آخر اسلاید 17

16

تا آخر اسلاید 31

23

تا آخر اسلاید 45

30

تا آخر اسلاید 59

0807

تا آخر اسلاید 73

14

تا آخر اسلاید 87

21

تا آخر اسلاید 101

28

تا آخر اسلاید 115

0905

تا آخر اسلاید 129

12

تا آخر اسلاید 143

19

تا آخر اسلاید 157

26

تا آخر اسلاید 171

1003

تا آخر اسلاید 185

10

تا آخر اسلاید 199

17

تا آخر اسلاید 213

031124

آزمون عملی: ساعت 14:00 روز دوشنبه

031103

آزمون نظری: ساعت 14:00 روز چهارشنبه

هدف از طرح درس
  • آشنایی ماهوی دانشجویان با مفاهیم اساسی و کاربردی درس 
  • استفاده بهینه از زمان
  • پوشش دادن همه سرفصل های پیش بینی شده
توضیحات

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.

عنوان مهندسی تعمیر و نگهداری ماشین ها و کارخانه های صنایع غذایی
مقطع تحصیلی کارشناسی
زمان برگزاری دوشنبه ساعت 14 تا 18
مکان برگزاری آمفی تئاتر دانشکده کشاورزی
تعداد واحد ۳
پیش نیاز درس

ندارد.

نحوه ارزیابی

تاریخ، محل و روش آزمون عملی و کتبی پایان نیمسال

روش ارزیابی

عنوان پروژه

تاریخ و محل آزمون عملی پایان نیمسال:

ساعت 14:00 روز دو­شنبه 1403/11/24، ساختمان گروه آموزشی مهندسی بیوسیستم (سوال از گروه­های 5 نفره در مورد پروژه و مطالب تدریس­شده در کلاس)

تاریخ و محل آزمون کتبی پایان نیمسال:

ساعت 14:00 روز چهار­شنبه 1403/11/03، در محل اعلام شده توسط اداره امور آموزشی دانشکده (سوالات به­صورت تستی چهار جوابی تک­گزینه­ای خواهد بود.)

روش ارزیابی:

3 نمره پروژه+ 3 نمره تکالیف کلاسی+ 14 نمره آزمون کتبی پایان نیمسال = 20 نمره

عنوان پروژه:

تدوین راهنمای تعمیر و نگهداری و جدول عیب­یابی یک ماشین انتخابی توسط گروه­های 5 نفره

روش تدریس

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.

زمان بندی و نحوه ارائه درس

030702

  1. تا آخراسلاید 3 CLASS PRESENTATION.ppt
  2. شرح مقاله Who We Are & What We Can Do از فولدر Papers
  3. پخش فیلم­های زیر از فولدر Films:
  • مکانیزاسیون گردو Walnut video_2017-08-27_12-55-00،
  • تراکتور بدون راننده   CNHA_36089_446608_q310k
  • Asimo  و
  • Sony  

09

تا آخر اسلاید 17

16

تا آخر اسلاید 31

23

تا آخر اسلاید 45

30

تا آخر اسلاید 59

0807

تا آخر اسلاید 73

14

تا آخر اسلاید 87

21

تا آخر اسلاید 101

28

تا آخر اسلاید 115

0905

تا آخر اسلاید 129

12

تا آخر اسلاید 143

19

تا آخر اسلاید 157

26

تا آخر اسلاید 171

1003

تا آخر اسلاید 185

10

تا آخر اسلاید 199

17

تا آخر اسلاید 213

031124

آزمون عملی: ساعت 14:00 روز دوشنبه

031103

آزمون نظری: ساعت 14:00 روز چهارشنبه

منابع

Dhillon, B. S. 2002. Engineering Maintenance: A Modern Approach. CRC Press. USA

 

Maintenance & Repair - Module 1, German Development Service

 

Mobley, R. K., L. R. Higgins and D. J. Wikoff. 2008. Maintenance Engineering Handbook. 7th Ed. McGraw-Hill Companies, Inc.

 

Sivakumara, E. R. Course Material on Maintenance Engineering. Department of Mechanical Engineering. Sasurie College of Engineering. Vijayamangalam – 638 056

 

Tutorials on Life Cycle Costing and Reliability Engineering, Course Material, Indian Institute of Management Bangalore, Chapter5: Maintainability and Maintenance, pp 133-18

فایل پیوست اول Engineering Maintenance - A Modern Approach.pdf
فایل پیوست دوم Maintenance Engineering Handbook.pdf
فایل پیوست سوم آمار و احتمال مهندسی (نایبی).pdf
طرح درس

030702

  1. تا آخراسلاید 3 CLASS PRESENTATION.ppt
  2. شرح مقاله Who We Are & What We Can Do از فولدر Papers
  3. پخش فیلم­های زیر از فولدر Films:
  • مکانیزاسیون گردو Walnut video_2017-08-27_12-55-00،
  • تراکتور بدون راننده   CNHA_36089_446608_q310k
  • Asimo  و
  • Sony  

09

تا آخر اسلاید 17

16

تا آخر اسلاید 31

23

تا آخر اسلاید 45

30

تا آخر اسلاید 59

0807

تا آخر اسلاید 73

14

تا آخر اسلاید 87

21

تا آخر اسلاید 101

28

تا آخر اسلاید 115

0905

تا آخر اسلاید 129

12

تا آخر اسلاید 143

19

تا آخر اسلاید 157

26

تا آخر اسلاید 171

1003

تا آخر اسلاید 185

10

تا آخر اسلاید 199

17

تا آخر اسلاید 213

031124

آزمون عملی: ساعت 14:00 روز دوشنبه

031103

آزمون نظری: ساعت 14:00 روز چهارشنبه

هدف از طرح درس
  • آشنایی ماهوی دانشجویان با مفاهیم اساسی و کاربردی درس 
  • استفاده بهینه از زمان
  • پوشش دادن همه سرفصل های پیش بینی شده
توضیحات

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.

عنوان مباحث منتخب در انرژی
مقطع تحصیلی دكتری تخصصی PhD
زمان برگزاری سه شنبه ساعت 14 تا 18
مکان برگزاری کلاس گروه مهندسی بیوسیستم
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

ندارد.

نحوه ارزیابی
  1. هر سخنرانی 2 نمره و آزمون پایان نیمسال 14 نمره
  2. تعداد سوالات آزمون پایان نیمسال 7 (هر سوال 2 نمره) و زمان آزمون 90 دقیقه خواهد بود.
  3. تاریخ امتحان: ساعت 14:00 روز شنبه مورخه 1403/11/06
روش تدریس
  1. یک فولدر اختصاصی، حاوی فایل ­های "مرا بخوان"، "سرفصل­ ها"، و "پی­ دی ­اف یک عنوان کتاب مرجع" به شما تحویل داده می­ شود.
  2. تعداد 3 سخنرانی توسط شما در تاریخ ­های تعیین شده با استفاده از کتاب مرجع ارائه خواهد شد.
  3. عنوان سخنرانی با تاریخ سخنرانی آغاز شده است.
  4. به ازای هر سخنرانی دو مقاله روز توسط شما تهیه خواهد شد.
  5. در سخنرانی ها از مقالات روز نیز استفاده شود.
  6. سخنرانی با پاورپوینت انجام شود.
  7. فایل مقالات و پاورپوینت تهیه شده بعد از آخرین جلسه در قالب rar فایل از طریق ایمیل ghassemzadeh@tabrizu.ac.ir  یا hamidrgzadeh@gmail.com  به اینجانب ارسال شود.
زمان بندی و نحوه ارائه درس

030703

تا آخر اسلاید 17

10

تا آخر اسلاید 31

17

تا آخر اسلاید 45

24

تا آخر اسلاید 59

0801

تا آخر اسلاید 73

0808

تا آخر اسلاید 87

15

تا آخر اسلاید 101

22

تا آخر اسلاید 115

29

تا آخر اسلاید 129

0906

تا آخر اسلاید 143

13

تا آخر اسلاید 157

20

تا آخر اسلاید 171

27

تا آخر اسلاید 185

1004

تا آخر اسلاید 199

11

تا آخر اسلاید 213

18

تا آخر اسلاید 223

031106

ساعت 14:00 روز ­شنبه

منابع

Bouzarovski, S. (2018), Energy poverty: (Dis)assembling Europe’s infrastructural divide, Gewerbestrasse, Switzerland: Palgrave McMillan.

 

Gillingham, K., Rapson, D. and Wagner, G. (2016), “The rebound effect and energy efficiency policy”, Review of Environmental Economics and Policy, 10(1), 68-88.

 

Jamasb, T., Llorca, M., Meeus, L. and Schittekatte, T. (2020), Energy network innovation for green transition: Economic issues and regulatory options, Copenhagen School of Energy Infrastructure (CSEI), CSEI Working Paper 2020-15 / Department of Economics Working Paper 17-2020, Copenhagen Business School.

 

Johnston, R.J., Boyle, K.J., Adamowicz, W., Bennett, J., Brouwer, R., Cameron, T.A., Hanemann, W.M., Hanley, N., Ryan, M., Scarpa, R., Tourangeau, R. and Vossler, C.A. (2017), “Contemporary guidance for stated preference studies”, Journal of the Association of Environmental and Resource Economics 4(2), 319-405.

 

Sarkodie, S.A. and Adams, S. (2020), “Electricity access, human development index, governance and income inequality in Sub-Saharan Africa”, Energy Reports, 6, 455-466.

 

Schittekatte, T., Pototschnig, A., Meeus, L., Jamasb, T. and Llorca, M. (2020), Making the TEN-E regulation compatible with the Green Deal: Eligibility, selection, and cost allocation for PCIs, Policy Brief, Issue 2020/27, July, Florence School of Regulation, Robert Schuman Centre for Advance Studies, European University Institute.

فایل پیوست اول 2- Biogas Energy from Organic Wastes.pdf
فایل پیوست دوم Direct Energy Conversion.pdf
فایل پیوست سوم Future Energy_ Opportunities & Challenges.pdf
طرح درس

030703

تا آخر اسلاید 17

10

تا آخر اسلاید 31

17

تا آخر اسلاید 45

24

تا آخر اسلاید 59

0801

تا آخر اسلاید 73

0808

تا آخر اسلاید 87

15

تا آخر اسلاید 101

22

تا آخر اسلاید 115

29

تا آخر اسلاید 129

0906

تا آخر اسلاید 143

13

تا آخر اسلاید 157

20

تا آخر اسلاید 171

27

تا آخر اسلاید 185

1004

تا آخر اسلاید 199

11

تا آخر اسلاید 213

18

تا آخر اسلاید 223

031106

ساعت 14:00 روز ­شنبه

هدف از طرح درس
  • آشنایی ماهوی دانشجویان با مفاهیم اساسی و کاربردی درس 
  • استفاده بهینه از زمان
  • پوشش دادن همه سرفصل های پیش بینی شده
توضیحات

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.

عنوان آزمون و ارزیابی ماشین ها
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد
زمان برگزاری سه شنبه ساعت 16 تا 18
مکان برگزاری اتاق جلسه گروه مهندسی بیوسیستم
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

ندارد.

نحوه ارزیابی
  1. هر سخنرانی 2 نمره و آزمون پایان نیمسال 14 نمره
  2. تعداد سوالات آزمون پایان نیمسال 14، زمان آزمون 15 دقیقه، و نوع سوالات چند گزینه ­ای یک جوابی با نمره منفی خواهد بود.
  3. تاریخ امتحان: ساعت 08:30 روز سه­شنبه مورخه 1403/11/02
روش تدریس

  1. یک فولدر اختصاصی، حاوی فایل ­های "مرا بخوان"، "سرفصل ­ها"، "پی­ دی ­اف مقالات"، "پی ­دی­ اف منابع"،  و "پی­ دی­ اف دو عنوان کتاب مرجع" به شما تحویل داده می­ شود.
  2. تعداد 3 سخنرانی باید توسط شما در تاریخ ­های تعیین شده ارائه شود.
  3. برای راهنمایی در مورد موضوع انتخابی و تاریخ هر سخنرانی فایل یک مقاله در اختیار شما قرار می­ گیرد.
  4. نام فایل مقاله، با تاریخ سخنرانی آغاز شده است.
  5. به ازای هر مقاله دو مقاله جدید تر از آن باید توسط شما تهیه شود.
  6. مقالات فقط برای آشنایی با موضوع سخنرانی است، و نه برای ترجمه؛ از ارائه ترجمه مقالات خودداری شود.
  7. سخنرانی باید با استفاده از مقالات و منابع دیگر با پاورپوینت انجام شود.
  8. فایل مقالات و منابع هر سخنرانی و فایل پاورپوینت تهیه شده بعد از آخرین جلسه در قالب rar فایل از طریق ایمیل ghassemzadeh@tabrizu.ac.ir یا hamidrgzadeh@gmail.com به اینجانب ارسال شود.
زمان بندی و نحوه ارائه درس

030703

تا آخر اسلاید 29

10

تا آخر اسلاید 55

17

تا آخر اسلاید 81

24

تا آخر اسلاید 107

0801

تا آخر اسلاید 133

0808

تا آخر اسلاید 159

15

تا آخر اسلاید 185

22

تا آخر اسلاید 211

29

تا آخر اسلاید 237

0906

تا آخر اسلاید 263

13

تا آخر اسلاید 289

20

تا آخر اسلاید 315

27

تا آخر اسلاید 341

1004

تا آخر اسلاید 367

11

تا آخر اسلاید 393

18

تا آخر اسلاید 419

031102

ساعت 08:30 روز سه­شنبه

منابع

 

Anon. 1983. Test Codes and Procedures for Farm Machinery. Regional Network for    Agricultural Machinery (RNAM).

Dally, J. W., W. F. Riley, and K. G. McConnell. 1984. Instrumentation for       Engineering Measurements. John Wiley and Sons, New York.

            Chapter 1: Application of Electronic Instrument Systems pp 1-19

            Chapter 6: Force, Torque, and Pressure Measurements pp 242-291

Goering, C. 1999. Engines. In CIGR Handbook of Agricultural Engineering, Vol III,   Edited by CIGR- The International Commission of Agricultural Engineering.       ASAE, MI, USA. Sec.10-1-14, pp 51- 52.

Hahn, R., B. Cheze. 1999. Standardization. In CIGR Handbook of Agricultural     Engineering, Vol III, Edited by CIGR- The International Commission of            Agricultural Engineering. ASAE, MI, USA. Sec. 1-10, pp 503- 520.

Inns, F. M. 1995. Selection, Testing and Evaluation of Agricultural Machines and Equipment: Theory. FAO Agricultural Bulletin 115. Rome. Chapter 1 to 6.

LilJedahl, J. B., W. M. Carleton, P. K. Turnquist, D. W. Smith. 1979. Tractors          and Their Power Units.3rd ed. John Wiley and Sons, New York.

            Chapter 15.

Smith, D. W., B. G. Sims, D. H. O' Neill. 1994. Testing and Evaluation of         Agricultural Machinery and Equipment: Principles and Practices. FAO    Agricultural Bulletin 110. Rome.

 

فایل پیوست اول Testing and....rar
فایل پیوست دوم Instrumentation for Engineering Measurements.pdf
طرح درس

030703

تا آخر اسلاید 29

10

تا آخر اسلاید 55

17

تا آخر اسلاید 81

24

تا آخر اسلاید 107

0801

تا آخر اسلاید 133

0808

تا آخر اسلاید 159

15

تا آخر اسلاید 185

22

تا آخر اسلاید 211

29

تا آخر اسلاید 237

0906

تا آخر اسلاید 263

13

تا آخر اسلاید 289

20

تا آخر اسلاید 315

27

تا آخر اسلاید 341

1004

تا آخر اسلاید 367

11

تا آخر اسلاید 393

18

تا آخر اسلاید 419

031102

ساعت 08:30 روز سه­شنبه

هدف از طرح درس
  • آشنایی ماهوی دانشجویان با مفاهیم اساسی و کاربردی درس 
  • استفاده بهینه از زمان
  • پوشش دادن همه سرفصل های پیش بینی شده
توضیحات

تدریس با استفاده از پاورپوینت، فیلم و انیمیشن انجام خواهد شد.