برنامه درسی
لیست برنامه های درسی
پیش نیاز درس | شیمی مواد غذایی(2) ، میکروبیولوژی مواد غذایی، عملیات میکروبیولوژی مواد غذایی |
---|---|
منابع | در فایل پیوست 1 اپلود شده است |
طرح درس | در فایل پیوست 2 آپلود شده است |
هدف از طرح درس | هدف از طرح درس تقسیم بندی سرفصل های درس فوق (ارسالی از وزارت علوم) در 24 جلسه می باشد تا به تمام سرفصل ها با توجه به اهمیت شان جلسات کافی اخصاص داده شود. همچنین استاد مربوطه تمام سرفصل های درس مذکور را به نحو احسن و کامل مطابق با سرفصل ارسالی وزارت علوم تدریس کند. |
تعداد واحد | ۳ |
---|---|
روش تدریس | تدریس به صورت ارائه توضیحات (پرزنتیشن) شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، نمایش انیمیشن و فیلم دستگاه ها، و استفاده از پاورپوینت می باشد. همچنین جزوه کاملی بصورت تایپ شده برای این درس در اختیار دانشجویان قرار گرفته است. |
نحوه ارزیابی | پرشش و پاسخ در کلاس(شفاهی)، گرفتن امتحان میان ترم(کتبی) و امتحان پایان ترم(کتبی) |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | زمان بندی در 24 جلسه 2 ساعته انجام می شود |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
دوشنبه 4-2و سه شنبه 4-2 | دانشکده کشاورزی | - | - | - |
پیش نیاز درس | اصول نگهداری مواد غذایی |
---|---|
منابع | در فایل پیوست اول آمده است |
طرح درس | طرح درسی کلاس تئوری کنسروسازی در فیل پیوست 2 آپلود شده است طرح درسی کلاس عملی کنسرو سازی در فایل پیوست 3 آپلود شده است |
هدف از طرح درس | هدف از طرح درس برنامه ریزی زمانی برای تقسیم بندی سرفصل های ارسالی وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته و 7-8 جلسه 4 ساعته برای هر گروه (معمولا 2 گروه) برای تدریس با توجه به اهمیت مطالب درس |
تعداد واحد | ۳ |
---|---|
روش تدریس | به صورت ارائه(پرزنتیشن) و توضیات شفاهی در کلاس و خلاصه نویسی و توضیحات در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم خطوط تولید محصولات کنسروی و توضیخات خط تولید از روی فیلم، بازدید از خطوط تولید صنایع غذایی، تهیه محصولات کنسروسازی در کارگاه کنسروسازی، برگزاری کلاس های عملی در ساختمان تحصیلات تکمیلی |
نحوه ارزیابی | ارزیابی کلاسی به صورت پرسش پاسخ شفاهی، اخذ میان ترم (به صورت کتبی) و اخذ پایان ترم به صورت کتبی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | کلاس تئوری در 16 جلسه 2 ساعته عملی برای هر گروه 7 الی 8 جلسه 4 ساعته در آزمایشگاه و کارگاه کنسروسازی (معمولا در 2 گروه) در بازدید از کارخانجات یک روز کامل (معمولا 2 بازدید در طول ترم در صورت امکان) |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه 12-10 تئوری، شنبه 6-2 عملی | دانشکده کشاورزی، ساختمان تحصیلات تکمیلی(کلاس های عملی)، کارگاه کنسروسازی (کلاس عملی) | - | - | - |
پیش نیاز درس | شیمی مواد غذایی(2) |
---|---|
منابع | در قایل پیوست 1 آپلود شده است |
طرح درس | طرح درسی در فایل پیوست2 ضمیمه شده است |
هدف از طرح درس | هدف از طرح درسی زمان بندی سرفصل های درسی ارائه شده از وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته در صورت امکان با برگزاری کلاس های جبرانی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | به صورت ارائه(پرزنتیشن) شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، نمایش فیلم کارخانجات خطوط تولید آبمیوه و نوشابه سازی و توضیحات لازم در روی فیلم همچنین یک جزوه کتبی تایپ شده در اختیار دانشجویان قرار گرفته است |
نحوه ارزیابی | پرسش پاسخ شفاهی در طول ترم، میان ترم (کتبی) و پایان ترم (کتبی) |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | 16 جلسه 2 ساعته |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه 6-4 | دانشکده کشاورزی | - | - | - |
پیش نیاز درس | پیشنیاز ندارد |
---|---|
منابع | در فایل پیوست 1 آپلود شده است |
طرح درس | در فایل پیوست دوم آپلود شده است |
هدف از طرح درس | هدف از طرح درس تقسیم بندی سرفصل های درسی ارائه شده توسط وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به حجم و اهمیت مطالب درسی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | به صورت ارائه (پرزنتیشن) و توضیحات شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، نمایش عکس و فلوچارت خطوط تولید محصولات جانی و ضایعات کارخانجات مواد غذایی ارائه سمینار کلاسی توسط دانشجویان در ارتباط با سر فصل های درسی |
نحوه ارزیابی | ارزشیابی مستمر در طول ترم، ارائه سمینار کلاسی درارتباط با سر فصل های درسی و پایان ترم (به صورت کتبی) |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | 16 جلسه 2 ساعته |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 4-2 | دانشکده کشاورزی ،ساختمان تحصیلات تکمیلی | - | - | - |
پیش نیاز درس | پیشنیاز ندارد |
---|---|
هدف از طرح درس | تقسیم بندی سرفصل ارائه شده از وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به اهمیت و حجم آن |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
نحوه ارزیابی | ارزیابی مستمر در طول ترم اخذ سمینار کلاسی از دانشجویان ارزیابی کتبی در پایان ترم |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | تقسیم بندی سرفصل ارائه شده از وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به اهمیت و حجم آن به صورت ارائه (پرزنتیشن) ، توضیحات شفاهی و کتبی و خااصه نویسی در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، و نشان دادن تصاویر و فلوچارتها اخذ سمینار کلاسی از دانشجویان در ارتباط با موضوعات سر فصل |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 16-14 | دانشکده کشاورزی | - | - | - |
پیش نیاز درس | پیشنیاز ندارد |
---|---|
منابع | در فایل پیوست اول اپلود شده است |
طرح درس | در فایل پیوست دوم آپلود شده است |
هدف از طرح درس | هدف ازطرح درس زمانبدی تدریس سر فصل های وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته در صورت عدم کفایت گذاشتن کلاس جبرانی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | نحوه تدریس به صورت ارائه (پرزنتیشن)، توضیحات شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، نشان دادن پاورپوینت، نشان دادن فیلم خطوط تولید آشامیدنی ها و توضیح از روی فیلم، نشان دادن شکلو فلوچارت و دستگاه های خطوط تولید یک جزوه کتبی تایپ شده نیز در اختیار داتنشجویان گذاشته شده است اخذ سمینار کلاسی از دانشجویان در ارتباط با موضوعات سرفصل |
نحوه ارزیابی | ارزیابی مستمر در طول ترم اخذ سمینار کلاسی در ارتباط با سرفصل های درسی ارزیابی کتبی در پایان ترم |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | زمان بندی در 16 جلسه 2 ساعته |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
یکشنبه12-10 | دانشکده کشاورزی ساختمان تحصیلات تکمیلی | - | - | - |
پیش نیاز درس | پیشناز ندارد |
---|---|
منابع | منابع در فایل پیوست 1 آپلود شده است |
طرح درس | در فایل پیوست دوم آپلود شده است |
هدف از طرح درس | هدف از طرح درس تقسیم بندی سرفصل های درسی ارائه شده توسط وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به حجم و اهمیت مطالب درسی |
تعداد واحد | ۲ |
---|---|
روش تدریس | به صورت ارائه (پرزنتیشن) و توضیحات شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، نمایش عکس و فلوچارت خطوط تولید محصولات جانی و ضایعات کارخانجات مواد غذایی ارائه سمینار کلاسی توسط دانشجویان در ارتباط با سر فصل های درسی |
نحوه ارزیابی | 1-ارزیابی مستمر در طول ترم 2- اخذ سمینار در مورد موضوعات درس 2- امتحان پایان ترم کتبی |
زمان بندی و نحوه ارائه درس | 16 جلسه 2 ساعته |
اطلاعات کلاس
زمان برگزاری | مکان برگزاری | توضیحات | فایل پیوست اول | فایل پیوست دوم | فایل پیوست سوم |
---|---|---|---|---|---|
سه شنبه 6-4 | دانشکده کشاورزی، ساختمان تحصیلات تکمیلی | - | - | - |