برنامه درسی

لیست برنامه های درسی

عنوان کنسروسازی
مقطع تحصیلی کارشناسی
زمان برگزاری یکشنبه 12-10 تئوری، شنبه 6-2 عملی
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی، ساختمان تحصیلات تکمیلی(کلاس های عملی)، کارگاه کنسروسازی (کلاس عملی)
تعداد واحد ۳
پیش نیاز درس

اصول نگهداری مواد غذایی

نحوه ارزیابی

ارزیابی کلاسی به صورت پرسش پاسخ شفاهی، اخذ میان ترم (به صورت کتبی) و اخذ پایان ترم به صورت کتبی

روش تدریس

به صورت ارائه(پرزنتیشن) و توضیات شفاهی در کلاس و  خلاصه نویسی و توضیحات در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم خطوط تولید محصولات کنسروی و توضیخات خط تولید از روی فیلم، بازدید از خطوط تولید صنایع غذایی، تهیه محصولات کنسروسازی در کارگاه کنسروسازی، برگزاری کلاس های عملی در ساختمان تحصیلات تکمیلی

زمان بندی و نحوه ارائه درس

کلاس تئوری در 16 جلسه 2 ساعته

عملی برای هر گروه 7 الی 8 جلسه 4 ساعته در آزمایشگاه  و کارگاه کنسروسازی (معمولا در 2 گروه)

در بازدید از کارخانجات  یک روز کامل (معمولا 2 بازدید در طول ترم در صورت امکان)

منابع

در فایل پیوست اول آمده است

فایل پیوست اول منابع درس کنسروسازی.pdf
فایل پیوست دوم طرح درسی کلاس تئوری کنسروسازی.pdf
فایل پیوست سوم طرح درسی عملی کنسروسازی.pdf
طرح درس

طرح درسی کلاس تئوری کنسروسازی در فیل پیوست 2 آپلود شده است

طرح درسی کلاس عملی کنسرو سازی در فایل پیوست 3 آپلود شده است

هدف از طرح درس

هدف از طرح درس برنامه ریزی زمانی برای تقسیم بندی سرفصل های ارسالی وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته و 7-8 جلسه 4 ساعته برای هر گروه (معمولا 2 گروه) برای تدریس با توجه به اهمیت مطالب درس

عنوان صنایع آشامیدنی ها
مقطع تحصیلی کارشناسی
زمان برگزاری یکشنبه 6-4
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

شیمی مواد غذایی(2)

نحوه ارزیابی

پرسش پاسخ شفاهی در طول ترم، میان ترم (کتبی) و پایان ترم (کتبی)

روش تدریس

به صورت ارائه(پرزنتیشن) شفاهی و کتبی  و خلاصه نویسی در وایت برد، نمایش فیلم کارخانجات خطوط تولید آبمیوه و نوشابه سازی و توضیحات لازم در روی فیلم

همچنین یک جزوه کتبی تایپ شده در اختیار دانشجویان قرار گرفته است

زمان بندی و نحوه ارائه درس

16 جلسه 2 ساعته

منابع

در قایل پیوست 1  آپلود شده است

فایل پیوست اول منابع درس صنایع آشامیدنی ها.pdf
فایل پیوست دوم طرح درسی کلاس صنایع آشامیدنی ها.pdf
طرح درس

طرح درسی در فایل پیوست2 ضمیمه شده است

هدف از طرح درس

هدف از طرح درسی زمان بندی سرفصل های درسی ارائه شده از وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته

در صورت امکان با برگزاری کلاس های جبرانی

عنوان فراوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی (دکتری)
مقطع تحصیلی دکترای تخصصی
زمان برگزاری سه شنبه 4-2
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی ،ساختمان تحصیلات تکمیلی
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

پیشنیاز ندارد

نحوه ارزیابی

ارزشیابی مستمر در طول ترم، ارائه سمینار کلاسی درارتباط با  سر فصل های درسی و پایان ترم (به صورت کتبی)

روش تدریس

به صورت ارائه (پرزنتیشن) و توضیحات شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، نمایش عکس  و فلوچارت خطوط تولید محصولات جانی و ضایعات کارخانجات مواد غذایی

ارائه سمینار کلاسی توسط دانشجویان در ارتباط با سر فصل های درسی

زمان بندی و نحوه ارائه درس

16 جلسه 2 ساعته

منابع

در فایل پیوست 1 آپلود شده است

فایل پیوست اول منابع.pdf
فایل پیوست دوم طرح درسی کلاس فراوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی دکترای.pdf
طرح درس

در فایل پیوست دوم آپلود شده است

هدف از طرح درس

هدف از طرح درس تقسیم بندی سرفصل های درسی ارائه شده توسط وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به حجم و اهمیت مطالب درسی

عنوان فرآوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی (کارشناسی ارشد)
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد
زمان برگزاری سه شنبه 6-4
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی، ساختمان تحصیلات تکمیلی
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

پیشناز ندارد

نحوه ارزیابی

1-ارزیابی مستمر در طول ترم

2- اخذ سمینار در مورد موضوعات درس

2- امتحان پایان ترم کتبی

روش تدریس

به صورت ارائه (پرزنتیشن) و توضیحات شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، نمایش عکس  و فلوچارت خطوط تولید محصولات جانی و ضایعات کارخانجات مواد غذایی

ارائه سمینار کلاسی توسط دانشجویان در ارتباط با سر فصل های درسی

زمان بندی و نحوه ارائه درس

16 جلسه 2 ساعته

منابع

منابع در فایل پیوست 1 آپلود شده است

فایل پیوست دوم طرح درسی کلاس فراوری محصولات جانبی و ضایعات مواد غذایی.pdf
طرح درس

در فایل پیوست دوم آپلود شده است

هدف از طرح درس

هدف از طرح درس تقسیم بندی سرفصل های درسی ارائه شده توسط وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به حجم و اهمیت مطالب درسی

عنوان اصول نگهداری مواد غذایی
مقطع تحصیلی کارشناسی
زمان برگزاری دوشنبه 4-2و سه شنبه 4-2
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی
تعداد واحد ۳
پیش نیاز درس

شیمی مواد غذایی(2) ، میکروبیولوژی مواد غذایی، عملیات میکروبیولوژی مواد غذایی

نحوه ارزیابی

پرشش و پاسخ در کلاس(شفاهی)، گرفتن امتحان میان ترم(کتبی) و امتحان پایان ترم(کتبی)

روش تدریس

 تدریس به صورت ارائه توضیحات (پرزنتیشن) شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، نمایش انیمیشن و فیلم دستگاه ها، و استفاده از پاورپوینت می باشد.

همچنین جزوه کاملی  بصورت تایپ شده برای این درس در اختیار دانشجویان قرار گرفته است.

زمان بندی و نحوه ارائه درس

زمان بندی  در 24 جلسه 2 ساعته انجام می شود

منابع

در فایل پیوست 1 اپلود شده است

فایل پیوست اول منابع.docx
فایل پیوست دوم طرح درسی کلاس اصول نگهداری مواد غذایی.pdf
طرح درس

در فایل پیوست 2 آپلود شده است

هدف از طرح درس

هدف از طرح درس تقسیم بندی سرفصل های درس فوق (ارسالی از وزارت علوم)   در 24 جلسه می باشد تا به تمام سرفصل ها با توجه به اهمیت شان جلسات کافی اخصاص داده شود. همچنین استاد مربوطه تمام سرفصل های درس مذکور را به نحو احسن و کامل مطابق با سرفصل ارسالی وزارت علوم تدریس کند.

عنوان کاربرد آنزیم ها در فنآوری مواد غذایی
مقطع تحصیلی دکترای تخصصی
زمان برگزاری سه شنبه 16-14
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

پیشنیاز ندارد

نحوه ارزیابی

ارزیابی مستمر در طول ترم

اخذ سمینار کلاسی از دانشجویان

ارزیابی کتبی در پایان ترم

زمان بندی و نحوه ارائه درس

تقسیم بندی سرفصل ارائه شده از وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به اهمیت و حجم آن

به صورت ارائه (پرزنتیشن) ، توضیحات شفاهی و کتبی و خااصه نویسی در وایت برد، استفاده از پاورپوینت، و نشان دادن تصاویر و فلوچارتها

اخذ سمینار کلاسی از دانشجویان در ارتباط با موضوعات سر فصل

فایل پیوست اول منابع.pdf
هدف از طرح درس

تقسیم بندی سرفصل ارائه شده از وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته با توجه به اهمیت و حجم آن

عنوان فنآوری و نوآوری فرآیندهای نوشیدنی های غیر الکلی
مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد
زمان برگزاری یکشنبه12-10
مکان برگزاری دانشکده کشاورزی ساختمان تحصیلات تکمیلی
تعداد واحد ۲
پیش نیاز درس

پیشنیاز ندارد

نحوه ارزیابی

ارزیابی مستمر در طول ترم

اخذ سمینار کلاسی در ارتباط با سرفصل های درسی

ارزیابی کتبی در پایان ترم

روش تدریس

نحوه تدریس به صورت ارائه (پرزنتیشن)، توضیحات شفاهی و کتبی و خلاصه نویسی در وایت برد، نشان دادن پاورپوینت، نشان دادن فیلم خطوط تولید آشامیدنی ها و توضیح از روی فیلم، نشان دادن شکلو فلوچارت و دستگاه های خطوط تولید

یک جزوه کتبی تایپ شده نیز در اختیار داتنشجویان گذاشته شده است

اخذ سمینار کلاسی از دانشجویان در ارتباط با موضوعات سرفصل

زمان بندی و نحوه ارائه درس

زمان بندی در 16 جلسه 2 ساعته
 

منابع

در فایل پیوست اول اپلود شده است

فایل پیوست اول منابع درس فنآوری و نوآوری فرآیندهای نوشیدنی های غیر الکلی.pdf
فایل پیوست دوم طرح درسی کلاس فنآوری و نوآوری فرآیندهای نوشیدنی های غیر الکلی.pdf
طرح درس

در فایل پیوست دوم آپلود شده است

هدف از طرح درس

هدف ازطرح درس زمانبدی تدریس سر فصل های وزارت علوم در 16 جلسه 2 ساعته در صورت عدم کفایت گذاشتن کلاس جبرانی