شماره جلسه
|
کلیات
|
1
|
اهمیت و تقسیم بندی کربوهیدراتها، کربوهیدراتهای ساختمانی، ساختار سلولز و همی سلولز، لیگنین و ساختار آن، نحوه تاثیر لیگنین برهضم فیبر
|
2
|
فرایند های حذف یا کاهش اثرات لیگنین، سایر عوامل موثر بر هضم فیبر، هضم میکروبی فیبر، مکانیسم های چهار مرحله ای اتصال باکتریها به سلولز، هضم آن و تکثیر توده باکتریایی
|
3
|
ساختار سلولوزوم و پیلی و مکانیسم عملکرد آنها، ساختار نشاسته، مکانیسم هضم آن در شکمبه و بخشهای پایینتر دستگاه گوارش، روشهای مختلف فراوری غلات و تاثیر آن بر هضم نشاسته
|
4
|
سایر عوامل موثر بر هضم نشاسته در شکمبه و بخشهای پایینتر دستگاه گوارش، تخمیر کربوهیدراتها و تولید اسیدهای چرب فرار، مسیرهای متابولیکی تولید استات، پروپیونات و بوتیرات در شکمبه
|
5
|
عوامل کنترل کننده تخمیر شکمبه ای، مواد حدواسط تخمیر و اهمیت آنها در فرایند تامین انرژی، راههای کاهش تولید متان در شکمبه
|
6
|
مشکلات ناشی از تخمیر کربوهیدراتها در شکمبه، اسیدوز تحت حاد شکمبه ای، اسیدوز متابولیک، نفخ و انواع آن، راههای پیشگیری از یروز اسیدوز و نفخ، فیبر موثر
|
7
|
هضم و متابولیسم پروتئین، تاریخچه سیستم های ارزشیابی پروتئین در نشخوار کنندگان، ارایه مدلی برای سیستم پروتئین قابل متابولیسم
|
8
|
پروتئین مورد نیاز نشخوارکنندگان و بخش بندی آن: پروتئین میکروبی، پروتئین عبوری، پروتئین اندوژنوس، پروتئین حقیقی و نیتروژن غیر پروتئینی (NPN)
|
9
|
عوامل موثر بر افزایش جمعیت میکروبی شکمبه: سطح مصرف خوراک، سطح انرژی جیره و pH شکمبه، ضرورت وجود گوگرد و عواملی نظیر اسیدهای چرب و اسیدهای آمینه شاخه دار، همزمانی هضم منابع کربوهیدراته و نیتروژندارو معرفی خوراکهای مزدوج از این منظر
|
10
|
اهمیت پروتئین میکروبی و کیفیت آن در مقایسه با منابع پروتئینی مورد استفاده در تغذیه دام، مقایسه مورد استفاده قرار گرفتن منابع پروتئین و نیتروژن در نشخوارکنندگان و تک معده ای ها
|
11
|
اهمیت بازچرخ (recycling) نیتروژن در نشخوارکنندگان، بخش بندی پروتئین بر اساس روش کرنل و CPM، روشهای فراوری منابع پروتئینی برای افزایش عبور از شکمبه: روشهای حرارتی، شیمیایی و ترکیبی، واکنش مایلارد و آسیب پروتئین
|
12
|
تغذیه منابع NPN، مسمومیت آمونیاکی و راهکارهای پیشگیری ازآن، مکانیسم های جذب اسیدهای آمینه و پپتیدها از دستگاه گوارش
|
13
|
هضم و متابولیسم چربیها: هیدرولیز چربی ها در شکمبه، تفاوت متابولیسم تری گلیسریدهای دانه های روغنی با گلایکولیپید های گیاهان علوفه ای، تاثیر میکرو ارگانیسم های شکمبه بر چربی و اسیدهای چرب
|
14
|
بیو هیدروژناسیون اسیدهای چرب غیر اشباع در شکمبه، تولید اسیدهای چرب ترانس، ویژگیهای اسید لینولئیک کونژوگه (CLA) از نظر تاثیر بر سلامت مصرف کننده و تاثیر بر عملکرد دام
|
15
|
تئوریهای کاهش چربی شیر (MFD) روشهای تغییر ترکیبات اسیدهای چرب شیر یا گوشت هضم و متابولیسم چربی در بعد از شکمبه
|
16
|
تفاوتهای موجود بین تک معده ای ها و نشخوار کنندگان از نظر هضم و جذب چربی در روده خصوصیات مکملهای چربی مورد استفاده در تغذیه نشخوارکنندگان
|