| نویسندگان | Kosar Parvizzad -Saeed Mohammad Sorouraddin -Mir Ali Farajzadeh |
|---|---|
| نشریه | Journal of Food Composition and Analysis |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 27 May 2022 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایالات متحدهٔ امریکا |
چکیده مقاله
| نویسندگان | Kosar Parvizzad -Saeed Mohammad Sorouraddin -Mir Ali Farajzadeh |
|---|---|
| نشریه | Journal of Food Composition and Analysis |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 27 May 2022 |
| رتبه نشریه | ISI |
| نوع نشریه | چاپی |
| کشور محل چاپ | ایالات متحدهٔ امریکا |