| نویسندگان | Mir Ali Farajzadeh - Hessamaddin Sohrabi - Ali Mohebbi |
|---|---|
| نشریه | Food Analytical Methods |
| ضریب تاثیر (IF) | 2.9 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2018/11/15 |
| رتبه نشریه | ISI (WOS) |
| نوع نشریه | الکترونیکی |
| کشور محل چاپ | ایران |
| نمایه نشریه | Q2 |
چکیده مقاله
| نویسندگان | Mir Ali Farajzadeh - Hessamaddin Sohrabi - Ali Mohebbi |
|---|---|
| نشریه | Food Analytical Methods |
| ضریب تاثیر (IF) | 2.9 |
| نوع مقاله | Full Paper |
| تاریخ انتشار | 2018/11/15 |
| رتبه نشریه | ISI (WOS) |
| نوع نشریه | الکترونیکی |
| کشور محل چاپ | ایران |
| نمایه نشریه | Q2 |