نویسندگان | Mir Ali Farajzadeh - Hessamaddin Sohrabi - Ali Mohebbi |
---|---|
نشریه | Food Analytical Methods |
ضریب تاثیر (IF) | 2.9 |
نوع مقاله | Full Paper |
تاریخ انتشار | 2018/11/15 |
رتبه نشریه | ISI (WOS) |
نوع نشریه | الکترونیکی |
کشور محل چاپ | ایران |
نمایه نشریه | Q2 |
چکیده مقاله
نویسندگان | Mir Ali Farajzadeh - Hessamaddin Sohrabi - Ali Mohebbi |
---|---|
نشریه | Food Analytical Methods |
ضریب تاثیر (IF) | 2.9 |
نوع مقاله | Full Paper |
تاریخ انتشار | 2018/11/15 |
رتبه نشریه | ISI (WOS) |
نوع نشریه | الکترونیکی |
کشور محل چاپ | ایران |
نمایه نشریه | Q2 |